-
nisam uspjela :(
kad sam bila s angelom trudna odlucila sam da cu je dojiti bar do rodjendana, ako ne i duze... to mi je bio san...
i na pocetku je sve bilo super, tu i tamo kada mi je padalo samopouzdanje bila bi nazvala SOS, cure bi me ohrabrile
i sve pet...
sjecate, se, nedavno sam pisala o tome da je angela pocela ponovo strajkati(negdje oko punih 11 mj) i nakon toga je dojila mozda jos jednom ili dva puta svjesno dnevno(da je sama trazila) a nocu bi joj uspjela uvaliti jos da doji... medjutim zadnjih 10 dana ona protestira i danju i nocu i ne zeli cicu ni vidjeti kamo li da pokusa povuci...
osjecam se jadno, kao da sam je iznevjerila, i nju i sebe, jer nisam uspjela...i fali mi, uzasno mi fali taj osjecaj kad dijete doji, i onda onako blazeno zaspi s cicom u ustima....
-
glavu gore , uspjela si je dojiti 11mj, i to je uspjeh
-
stvarno te treba mlotekom
... ja bih dala ne znam što da sam mogla samo pola od ovog tvog... a nisam...
prebolila sam i išla dalje...
-
Nisi je iznevjerila, nemoj tako misliti. Mi smo ponosni na tebe i uspješnih 11 mjeseci
-
daphne, skroz je normalno da se tako osjećaš. kad te prođe taj osjećaj gubitka bit ćeš sretnija zbog spoznaje da je angela uzela taman toliko koliko joj treba. i to je ono najbolje u svemu.
a i ti ćeš možda imati još koju priliku za dojenje
-
mozda i hocu....
al sad mi je trnutno tesko pomiriti se sa cinjenicom da ona ne zeli vise... jer mlijeka ima jos...
-
daphe, znaš i sama da će mlijeka još dugo i biti. Ne lupaj se po glavi (i srcu), poslušaj svoje dijete i što ti govori kao što ih, vjerujem, osluškuješ i u drugim situacijama.
Ako ti nije samo do maženja, nutritivno je tvoje mlijeko jako korisno za nju, ako imaš vremena i volje izdajati se i davati joj na šalicu, bilo bi sigurno korisno.
-
daphne , ni moj Leon više nije zainteresiran kao što je bio prije nekoliko mjeseci . Očito joj je dovoljno , sada ima druge interese, nastavi joj nuditi , a ona će sama odlučiti
-
uspjeh je uopće dojiti ...
-
Osoblje foruma
Eh,ti mali sisavci...
I moj malac je prestao dojiti sa 11 mj.,danima je štrajkao ,neko vrijeme je dojio u polusnu i onda jednostavno odustao. Ne samo da nije pokazivao interes,nego je i grozno plakao kad bih ga uopće pokušala podojiti.Bilo mi je užasno žao do tada smo svašta prošli (dojenačku žuticu i njegovu pospanost,moju dehidraciju i nestanak mlijeka ,ponovno uspostavljanje dojenja,moj povratak na posao sa njegovih 6mj.te odlazak sa posla na podoje...),a onda je malac kad smo se uhodali odlučio da ga cica više ne zanima.
Pa nisam mogla vjerovati :shock: .
Nikad nisam čula da dijete ne želi više dojiti u tako mladoj dobi.
Mislim, stvarno,i to kod majke koja je željela dojiti što duže ili barem do druge godine!
Uglavnom ,onda sam se sjetila rečenice da" treba dojiti dok to dijete i majka žele",bilo je očito da moje dijete to više ne želi i morala sam to prihvatiti.
Ne budi tužna ,svako dijete je različito
-
daphne
-
Hey, pa uskoro nam je roćkas - ispjele smo do godinu dana :D naravno, da ti je koma, imaš li volje i vremena izdojiti koji put, pa joj kašicu napraviti? Vjerujem da ti je jako teško, ali možeš biti ponosna za sve ove mjesece i krizne situacije koje ste prebrodile!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma