Muči me plijesan koja se pojavila u dnevnom boravku iza vitrine i kutija s igračkama po cijeloj dužini zida. To je zid koji dijeli dva stana u staroj zgradi na Knežiji. Oprali smo jednom fungicidom,a li se vratila. Nemoram spominjati da imam klince i da sam prestravljena. Napala sam mesare koji su ispod mene i imala što vidjeti. ispod mene je hladnjača.Prava prostorija hladnjača, navodno sa svom potrebnom izolacijom. Mi smo nedavno postavili pvc stolariju pa sad mesari tvrde da je u tome stvar. Inače moram sušiti veš u stanu jer nemam gdje. Šta mislite? Vidim da ima stručnih po tom pitanju. Naglašavam da su gljivice uz doljnji rub zida uz lajsnu pa prema gore. Da li to nešto znači? Da ubijem mesare (inače su super susjedi) ili da luftam ko luda ili da idem u adaptaciju. Naime prvi put smo našli gotovo lokvu vode iza ormara i plijesan je ušla u ladice od vitrine. Nakon kemijskog čišćenja veš je bio ok, ali ja sam u komi. Sad je samo malo plijesni, ali možda je to tek početak.Opet. Teško je skužiti u kojem momentu vlažan pod postaje voda. Ta se lokva pojavila kad je zahladilo, a još nije počelo grijanje, ami stavili pvc stolariju. Što kažete. U pomoć ili da prodajem stan. Nemam snage za još jednu selidbu, a i klinci su se tek uhodali u susjedstvo. Pomagajte. Sad špricam na večer s vanishom jer me strah ovih otrova. Klinci se naravni baš u tom kutu vole igrati.