medicina me jako zanima, a porodnistvo posebno, prema tome se i educiram u podrucjima koaj me zanimaju. nije bas tako jako tesko doc do strucne literature.
Vrijednost literature je ogranicena ali eto ti vjerujes da ti literatura moze dati potrebne kompetencije. Kad moji studosi nastrebaju teoretski auskulataciju srca i pluća i ja im dam pacijenta (a recimo nij eim prvi nego recimo deseti li dvadeseti) kojeg slusaju i ne cuju nista patolosko unatoc mojoj pomoci ja ih uvijek utjesim da niti ja nisam na 3. ili 4. godini cula a da sam praksom i vjezbom naucila. Toliko draga moja Daphne o strucnoj literaturi i kompetenciji koju strebanjme mozes postici. Ja se ni u ludilu ne bi usudila nikada reci da bi prepoznala sve komplikacijeu porodnistvu niti kao sudionik u porodu a kamoli u ulozi rodilje, zato se ne mogu nacuditi ljudima koji tvrde pa sve znaju. Ja ti od takvih bjezim ko vrag od tamjana, ne daj Boze da s epriblize bilo meni bilo mom djetetu. A na ovom topiku je vise takvih kojima je sve kristalno jasno.