Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: lisaj samo na lijevom obrazu koji ne prolazi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno lisaj samo na lijevom obrazu koji ne prolazi

Curica mi je dobila lisaj (hrapava i crvena koza ali ne svrbi) na lijevom obrazu. Mazala sam ga sa weledinom nevenovom kremom za lice a kad je vjetrovito i kad idemo van mazem sa onom kremom wind&winter babylove. Od toga svega je bolje, ali on se povuce pa se opet javi i tako vec oko tri tjedna.. Nije to nista veliko ni strasno ali nikako da prodje do kraja vec je stalno malo bolje pa malo gore. Na desnom obrazu nikad nista.

Pa htjedoh pitati kakva su vasa iskustva, jel imao tko od vasih malaca lisaj i kako ste ga tretirali?

hvala

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lei je lišaj na licu prošao od Wolf Basis kreme.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mima, gdje si kupila tu kremu. nisam nikad cula za nju

hvala

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Išli smo za to u dermatologa i on je propisao neku kremu ali zaboravila sam kako se zove... Nešto se E. Prošlo nakon par mazanja. Znam da nisam puno pomogla, ali mi smo mjesecima mazali sa raznim kremama i ništa nije pomoglo osim toga.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj marena prvotno napisa
    Išli smo za to u dermatologa i on je propisao neku kremu ali zaboravila sam kako se zove... Nešto se E. Prošlo nakon par mazanja. Znam da nisam puno pomogla, ali mi smo mjesecima mazali sa raznim kremama i ništa nije pomoglo osim toga.
    I mi smo otišli kod dermatologa zbog crvenila na bradi. Rečeno nam je da se radi o dermatitisu, ali onom jednokratnom (ne sjećam se stručnog naziva). Dobili smo Rozamet kremu, isto je brzo prošlo.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Wolf baze ima u svakoj apoteci, to je neutralna krema tipa belobaze, a Lei baš ta pomaže za lišajčiće.

Oa krema na E je vjerojatno Elocom, to je krema sa malo kortikosteroida, mislim da je bolje prvo probati sa neutralnom.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

To je ta krema Elocom, ima kortikosteroida ali mi smo mrvicu mazali par dana i odmah je prošlo.
    Doista smo razne probali. Mogu ti u ljekarni preporučiti kremu Izvana, ali bolje je ne uzimaj jer ipak je teško utvrditi koji joj je pravi sastav, pa ni ne znaš što uzimaš.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala svima. necu jos ici kod dermatologa , nije to tako strasno,probat cu najprije sa tom wolf baze pa cemo vidjeti. toga nije bilo u proljece i ljeto vec samo u zimu.

hvala jos jednom svima

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I moja Ema je imala lišaj na obrazu koji je trajao oko 3-4 mjeseca. Pojavi se pa nestane i tako stalno. Mislili smo da je možda od neke hrane, mazali stelatopiom i prošlo. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •