-
Tecaj vezivanja marame u Rijeci?
Da li mi netko može reći da li ima šanse da se organizira kratki tečaj vezivanja marame u Rijeci?
-
mislim da ti je nabolje naći se na kavi s forumašicama-maramašicama-riječankama.
-
tecaj
Tek sam sad vidjela odgovor, thx na preporuci.
-
Ako ti što znači, ja sam nosila Laiu u marami do negdje 10-ak mjeseci i prilično se izvještila. Dakle, samouka sa sličica koje se dobiju u paketu sa maramom. Imamo dugačku Kamarisovu...
Ako želiš sastanak, javi!!! :D
-
Ja sam poklonila svoju maramu sestri od mm koja zivi u Srdocima pa ima litko volje da joj pokaze par trikova? Ima bebicu od 2 mjeseca i iako sam oj poslala upute sa slicicama ne ide joj
-
cure ima nas nekočliko u Rijeci vještih sa maramom. Samo predložite neko vrijeme kad vam paše i dogovorit ćemo se, naći i sve vas naučiti. Ja imam nekoliko marama, pa možete isprobavati do mile volje. Treba nam neko dobro mjesto. Eto :D
-
Ajmeee, nisam ovdje bila sto godina. Sorry, a vi ste se tako ljubazno ponudile...uglavnom, naucila sam dupli krizni i to mi je super. Kadgod stavim Tonija u maramu na taj nacin, zaspe u roku od par minuta.
Ipak, predlazem rijeckim rodicama da se drze na kupu pa da se jednom i nadjemo na kavici s nasim andjelima. Sta kazete?
-
Nadam se da će, vas iskusne, volja za pokazivanjem držati do proljeća. 
Ja sam jako zainteresirana za maramu, ali još nemam niti bebu niti maramu. Maramu ću vjerojatno kupiti negdje iza NG, a beba će doći kada to odluči - oko 8.4.
Zanima me zapravo mogu li upće vježbati vezanje marame bez djeteta?
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma