Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Odabir AS

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

evo fotkice u AS

jel mu jos dobra :? zapravo me najvise muci ovo na slici 3, kak mu remen bude iza nizi od visine ramena, jel ga mogu nekako spustiti nize i onda kopcu nategnuti na dolje da mu bude nize medu nogicama?
    i dal je opasno da mu nogice tako dodiruju naslon sica i budu malo skvrcene?

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

slikice 17 i 18: glavica mu je blizu ruba, koliko ne usudjujem se ovako procjenjivati. to trebaš ti baš sa rukom provjeriti, napipati.
    jesi našla možda u uputama od as do kud glavica smije doći

slika 19: visina remenčića je ok. oni trebaju biti ispod visine ramena - do ravnine ramena (trebalo bi opet vidjeti u uputama d aeventualno ne piše drugačije

slika 20: virenje nogica, dodirivanje sica, skvrćenost nogica - nema nikakvog sigurnosnog problema to nije znak da je dijete preraslo as

jedino me brine visina glavice. treba:
    1) provjeriti točno do kud dođe
    2) vidjeti što kažu upute

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Dia prvotno napisa
    i mene je zacudila cijena :?
    gledam zadnje dane ove 9-18 kg i dvoumim izmedu maxi cosi i romera cije se cijene krecu od 1000-1800kn

kaj je stvarno pouzdana s obzirom na cijenu ili to nema veze sa kvalitetom
    Evo svježa informacija - bili smo na pregledu autosjedalica u nedjelju u Rijeci i savjetnice su namjestile stolicu i kažu da je u redu. To je pozitivan dio. Negativan je taj da su se namučile, da se teško namjesti i da se teško zakopča kad sve stoji kako treba tj. kad je dovoljno zategnuto.

Sad kad ovo čitam, sumnjam da sam ti išta pomogla Stolicu su nam namještale Nika i Hady (od nickova koje prepoznajem, bilo je još savjetnica jer nije bilo lako) pa možda da njih pitaš što misle.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

inesica puno ti hvala
    u uputama nema nista oko visine glavice, njemu bas i nije do ruba nego ima puno cupave kose meni se cini da ima jedno 2 prsta do ruba
    ali za remenje ima slika da trebaju biti tocno u razini, njemu nije puno ispod, mozda jedan prst, al mi se cini da bas ne mogu dobro zategnuti

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa

Ja bih opet radije posebno "jaje" za male bebe, a posebno autosjedalicu za veću djecu.

Ali, autosjedalicu ne bih koristila za "po kući". Za to postoje neke druge opcije.
    Potpisujem.
    Ako ti novac nije problem uzmi RECARO 0+ sa isofix bazom koja je ujedno baza i za sledeću sjedalicu 9-18kg, tako štediš na bazi a imaš odlične i sigurne sjedalice.

Za pokući uzmi sjedalicu/ležaljku/ljuljačku iliti viper ili kako god to neko zove, imaš test u predzadnjem broju M&B pa baci oko.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo i mene s pitanjem..
    U kupovini sam nove autosjedalice, al posto moj maaaali od 2 godine (za mjesec dana ) ima 16 kg i visok je dosta zanima me ima li koja sjedalica /nije bitna cijena/ da moze mi biti bar do 4 godine..tj. da nisu sve do 18 kg. nego veće..tako da moram ovih dana u kupovinu, pa ako moze mala pomoc bila bih zahvalna ... Koju kupiti?????????

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •