Cure,iskreno se divim ženama koje su tako rodile,nemojte me krivo shvatiti,no ja se nikada ne bih na tako nešto odlučila.Rizici su naprosto preveliki.Puno stvari može poći krivo,a znamo kako je malo potrebno da sve ode k vragu.
Osluškivati svoje tijelo i poštovati majku prirodu=svakako(samo ja znam kako sam se namučila na svom prošlom porođaju prilikom kojeg su me "počastili"dripom a sve to nakon carskog):Isto tako znam da sam na Rodama puno naučila i od Nove godine ću ponosno postati njihovom članicom;iskustvo s prošlog porođaja sigurno mi se neće ponoviti.

Ali neasistirani porođaj?Naše zdravstvo ima tisuću i jednu manu i pred nama je velika borba za dostojanstvo rađanja.No odreći se stručne osobe jer ona predstavlja stranca u intimi rodilje meni je da prostite malo too much.Pogledajte malo povijesnu statistiku:U krivuljama sastava stanovništva u npr.srednjem vijeku najviše je oscilacija kod odraslih muškaraca(smrt u ratovima) i kod žena 16-25 godina(smrt u porodu).

Ne želim ovdje popovati,samo iznosim svoje mišljenje,ne želim ni polemizirati jer vas poštujem kao pametne mlade žene sa stavom,samo mislim da se ne bi tek tako trebalo odreći prednosti života u 21.stoljeću.

Ako prođe sve u redu,divno,predivno.
A što ako nešto pođe krivo?