-
Hm, čitam malo ove forume da se informiram...nadam se da će za tjedan dana biti plus na testu.. pa da na vrijeme sve proučim..
Sad mi baš ovo nije jasno...naime, moja mama se uvijek šokira kad čuje da neko dijete nosi pelene do 2-3 godine, pa sam i ja do sad mislila da to baš i nije normalno. Imam dosta mlađu sestru koju je mama stavljala na kahlicu kad je počela sjediti, tj. s oko 6-7 mjeseci tek toliko da se privikne. Meni se to uvijek činilo o.k. pogotovo sad kad vidim klinca od frendice koji ima 2,5 godine koji nikad nije sjeo na kahlicu i još uvijek kaka u pelene. Mislila sam da je to neka iznimka, ali joj nisam htjela ništa komentirati jer bi mi sigurno rekla da ja nemam pojma. Moja sekica je rođena u ljeti i kad je imala godinu dana mama ju je pustila da hoda gola ili u gaćicama. Brzo je skužila da baš nije ugodno kad se popišaš u gaće, da nije lijepo kakati na pod
, pa je s godinu i 3 mjeseca bez problema išla na kahlicu. Ja sam rođena isto u ljeto, i navodno sam nosila pelene još manje.
Možda je stvar u tome da onda još nisu postojale pampersice, nego samo platnene pelene, pa je bilo kompliciranije za mame jer su to morale prati... :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma