-
Evo da se i ja javim. Mi smo prije 4 mjeseca imali uspješno odvikavanje od pelena na duže vrijeme. Znalo mu je nekad pobjeći ,ali većinom je to obavljao u tutu ili wc školjku. No to je sve bilo jer sam ga ja jako često nudila. Čak je i za vrijeme dnevnog spavanja bio bez pelene a noćna je uvijek bila suha. Znači dijete je točno znalo da ne smije kakati i piškiti u gaće. No, odjednom se nešto desilo i on je odbijao ići na wc i stalno bi to činio u gaćice. Onda je počeo govoriti da ga boli pišo pa sam se ja uplašila da se ne prehladi jer je stalno bio mokar a ja sam ga morala i do 8 puta na dan presvući. I tako smo se opet vratili u pelene. Ja vidim da je Fran totalno svjestan što radi. Svaki put kad mora kakati uđe u svoju sobu, zatvori vrata, obavi to i izađe pa kaže da je kakao. U posljednih 10 dana ode u wc pa to isto napravi. Ponekad jedan dio kaka u pelenu i onda viče da bi kakao pa idemo na wc zgotoviti. I isto bude jako ponosan na sebe. Tako da se eto i mi spremamo čim prije u efinitivno odvikavanje, čim još malo otopli.
Brunda, samo tako bodri Svena, nek stekne naviku da to mora obavljati u wc, skreći mu pažnju na to. Jako dobar znak je što je zainteresiran. :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma