Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: TEMPERATURA

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno TEMPERATURA

Moja Nia u zadnja dva tjedna vrlo često ima temperaturu. Npr. tri dana ima pa dva nema, pa jedan ima pa nema i sve tako... Jučer i prekjučer opet kuri. Opće stanje joj je ok. Ne bi se po njoj primjetilo da kuri... Bile smo kod ped. vadile krv, urin i sve je u redu. Jutros sam zvala pedicu i ona kaže da ne zna, valjda je nekakva viroza, ili da joj zubići možda idu (15 mj). Baš sam danas uznemirena jer je tata morao s njoj ostati doma i pitam se do kada će to trajati... Želim vidjeti da li ima netko slično iskustvo eto tek toliko da mi olakša i da ja sebi olakšam time što sam podijelila s vama

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A koliko je visoka ta temperatura?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ne puštam iznad 39

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Uglavnom je oko 38

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re:

Uh, to je dosta visoko. Ne znam da li to moze od zubica, a i kod viroze tako visoka ne bi trebala trajati 2 tj.
    Moja H je 3tj imala oko 37.2 po danu, navecer i do 37.6. Cim bi zaspala, temperatura bi pala na 36.3-36.8. To mi je bilo stvarno :?

No, njoj je curio i nosic, pa smo znali da je prehlada. (koju je 100% pokupila od bolesnog djeteta u igraonici )

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Re:

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Uh, to je dosta visoko. Ne znam da li to moze od zubica, a i kod viroze tako visoka ne bi trebala trajati 2 tj.
    Moja H je 3tj imala oko 37.2 po danu, navecer i do 37.6. Cim bi zaspala, temperatura bi pala na 36.3-36.8. To mi je bilo stvarno :?

No, njoj je curio i nosic, pa smo znali da je prehlada. (koju je 100% pokupila od bolesnog djeteta u igraonici )
    Ja imam sličnu situaciju s petogodišnjakom, samo njemu je najviša temperatura 37,4 i to ne svaki dan. Nekad je uopće nema. Inače NEMA nikakvih drugih simptoma. Prošli tjedan je prebolio jaki 2-3 tjedni bronhitis radi čega je pio amoxil pa sumamed. Ne znam kaj da mislim o svemu. :?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re:

I Nia po noći nema temp. Ujutro je uglavnom normalna, a onda počinje rasti i to kulminira negdje oko podneva i kasnije do 38 nadalje... A drugi dan normalno. Jednom sam joj mjerila temp. kod mame imala je 38,5 kad sam došla doma za jedno pola sata 37,5 :? Sve drugo je 5, mislim čak joj ni nosić ne curi... ajme, luda sam više

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re:

Kao prvo, mjenjaj pedicu, jer ova nije niš koristi ak ti veli da ona ne zna što je i da je "valjda neka viroza". Zvuči mi kao da te je samo htjela otkantati. Sram ju bilo!

Kao drugo, nama je već više pedijatara reklo da temperatura nije posljedica rasta zubi, tj. da djeca ne dobivaju temperaturu jer im rastu zubići, već samo da U TEMPERATURI ZUBI LAKŠE RASTU, al je temperatura sama po sebi znak nečega drugoga, tj. da se organizam bori protiv nečega drugoga.

Ja bih ti savjetovala da potražiš drugo mišljenje, vjerojatno je viroza, al bolje da budeš sigurna.

Vibrice maloj mišici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •