-
trebam savijet
ovako, imam curicu koja je 1mjesec i 10 dana stara. dojenje je od pocetka super funkcioniralo, ma pravi je sisavac, ali malo previse! vec u bolnici sam primjetila da voli da previse vremena provodi na dojci. ono sto s time zelim reci je da ona jako brzo sisa i najede se za nekih 10-tak min. ali onda uzme dojku i drzi je u ustima pa povuce jedan put pa je opet drzi itd. kao da je dojka duda varalica. to njeno ponasaje me ni malo ne cudi jer u 5.mjes. trudnoce na ultrazvuku smo je uslikali kako sise palac. i dan danas pokusava da ga nadje i stavi u usta, jako joj fali, ali posto ga ne moze naci postaje neurozna i place. ja znam da je to njoj potrebno i da joj ne bih trebala uskracivati, ali MOJE BREDAVICE!!!! druga stvar moram nekada i jesti i otici u wc ili??? kad joj ne dam dojku onda naravno place, postaje neurozna i onda se sazalim i opet joj dam...jednostavno sam psihicki pri kraju a i bredavice me naravno bole, jer ponekad zna ih stisnuti i sl.
drugi problem je sto preko dana jako tesko zaspi ili ikako ne spava...dosta je neurozna zbog tog palca ili te razvijene potrebe za sisanjem ...A DUDU VARALICU NECE, NAZALOST!!!
ako netko ima slicna iskustava ili savjet, molim pomozite!!!
zahvaljujem!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma