-
posao i banka mlijeka
Znam da još ne spadam u "produžene" dojilice ali planiram pa tražim korisne savjete. Budući mi je mali atopičar alergičan na kravlje mlijeko htjela bi napraviti zalihu za doba kad krenem na posao. Zadržati ga na svom mlijeku jako mi je bitno. Trebaju mi vaša iskustva tipa:
Koliko unaprijed početi stvarati zalihu?
U čemu "skladištiti" mlijeko?
Koliko može stajati u zamrzivaču?
Koliko su vam klinci pili mlijeka dok ste radile - koliko obroka odn. koliko ml (sad je na sisi, sisa kad god hoće pa ne znam količinu niti okvirno)?
Kada ste se izdajale, u koje doba dana?
I sva moguća iskustva i savjeti kojih se eto niti sama ne bi sjetila su više nego dobrodošla.
-
Ja nisam stvarala nikakve zalihe, jednostavno sam pustila da sve ide svojim tokom. Kad sam počela raditi, tih 8 sati dok sam ja bila na poslu, on je papao drugu hranu, ali je s nestrpljenjem čekao moj dolazak i ništa se nije promijenilo,on je i dalje puno dojio i nadoknadio bi do jutra tih 8 sati. Tvoj povratak na posao ne mora ništa promijeniti, niti se ti trebaš nešto posebno pripremati, a o kravljem mlijeku ne trebate ni razmišljati.
-
Ja ti mogu odgovoriti na dva pitanja. . . ja sam mlijeko "skladistila" u obicnim vrecicama za zamrzavanje ili u (kršitelj koda) posudicama za mlijeko . . . Mlijeko u dubokom smrzavanju moze stajati 3-6 mj. . .ja osobno sam koristila mlijeko staro najvise 4mj iz skrinje. . . nisam ipak vjerovala ovome 6mj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma