-
Pojava mlijeka u trudnoci
Od kojeg tjedna ili mjeseca se moze pojaviti testno mlijeko u trudnoci, puno hvala.
-
Kod mene je koja kapljica kolstruma znala iscuriti nakon tuširanja, već nakon nekog 20-og tjedna.
-
Tako negdje, sredinom trudnoće.
-
A nekima se ni ne pojavi što uopće nema veze sa tim kako će biti nakon poroda. Ni jednoj ženi u mojoj obitelji se nije pojavilo nikakvo "testno" mlijeko, a sve su kasnije obilato dojile. Javit ću nakon poroda kako je sa mnom.
-
Testno mlijeko
Puno hvala na odgovorima.
-
Meni curi već negdje od 24-og tjedna :shock: i nije baš malo (ali nje ni neznam šta). Nadam se da će nastaviti curiti i nakon poroda
kada će mi trebati...
-
Baš super da je i to normalno. Već sam par puta ujutro primjetila na donjoj majici nekoliko flekica. Baš sam htjela pitati gin. na slijedećem pregledu. Inaće sam prije trudnoće imala problema sa prolaktinom i iscjedak iz dojke koji se povukao u trudnoći. Ja pomislila da se to sad onaj vratio, ali očito je to o čemu vi pričate.
-
Mislim, stvara se svima, samo što nekima curne, odnosno vidi se na grudnjaku ili majici, a nekima ne.
Naravno, to je li curi ili ne nema veze s kasnijom uspješnošću dojenja.
-
Meni nije curilo do dan-dva prije poroda. Ni kap. Normalno dojim i nisam imala nikakvih problema.
-
Meni je puno curilo,i to prvi put sa 15 tjedana!
Ostala sam u soku :shock:
Znala sam da ima puno zena kojima se to dogada,al nisam znala da moze i tako rano.
-
meni nista ne curi (24-tj ) . moj dragi to stalno masira i navlaci pa ste mi sada bacile bubu u uho (iako da je nesto iscurilo vjerujem da se nebi vise priblizio..
) ali me sada zanima dali pretjerano diranje moze izazvati curenje ili to nema veze... :/
-
Ja sam prvi put primjetila kapljicu dok sam mazala grudi kremom (24 tjedan), a sad čim dotaknem bradavicu pojavi se kapljica, tako da mislim da masaža grudi može potaknuti "curenje"....ali meni niš ne curi..samo kapljice..
Meni se istovremeno pojave prozirna i žučkasta (neprozirna) kapljica..e sad, ko će ga znat...
I meni je MM rekao da mu nije baš sexy pomisao na to...
-
Ja sam bila neki dan na Rodinoj školi dojenja i rekli su nam da je dojenje isključivo stvar hormona koji se oslobađa čim izađe posteljica tako da neka masaža grudi prije poroda ili tako nešto nema nikakav učinak na curenje mlijeka.
Meni od 28. tjedna tu i tamo iscuri malo mlijeka, a jedan od tih puta je bio nako što sam sanjala da sam rodila i da držim svoju tek rođenu bebu u rukama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma