Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Pojava mlijeka u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Pojava mlijeka u trudnoci

Od kojeg tjedna ili mjeseca se moze pojaviti testno mlijeko u trudnoci, puno hvala.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kod mene je koja kapljica kolstruma znala iscuriti nakon tuširanja, već nakon nekog 20-og tjedna.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tako negdje, sredinom trudnoće.

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

A nekima se ni ne pojavi što uopće nema veze sa tim kako će biti nakon poroda. Ni jednoj ženi u mojoj obitelji se nije pojavilo nikakvo "testno" mlijeko, a sve su kasnije obilato dojile. Javit ću nakon poroda kako je sa mnom.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Testno mlijeko

Puno hvala na odgovorima.

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni curi već negdje od 24-og tjedna :shock: i nije baš malo (ali nje ni neznam šta). Nadam se da će nastaviti curiti i nakon poroda kada će mi trebati...

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Baš super da je i to normalno. Već sam par puta ujutro primjetila na donjoj majici nekoliko flekica. Baš sam htjela pitati gin. na slijedećem pregledu. Inaće sam prije trudnoće imala problema sa prolaktinom i iscjedak iz dojke koji se povukao u trudnoći. Ja pomislila da se to sad onaj vratio, ali očito je to o čemu vi pričate.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim, stvara se svima, samo što nekima curne, odnosno vidi se na grudnjaku ili majici, a nekima ne.
    Naravno, to je li curi ili ne nema veze s kasnijom uspješnošću dojenja.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Meni nije curilo do dan-dva prije poroda. Ni kap. Normalno dojim i nisam imala nikakvih problema.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je puno curilo,i to prvi put sa 15 tjedana!
    Ostala sam u soku :shock:
    Znala sam da ima puno zena kojima se to dogada,al nisam znala da moze i tako rano.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni nista ne curi (24-tj ) . moj dragi to stalno masira i navlaci pa ste mi sada bacile bubu u uho (iako da je nesto iscurilo vjerujem da se nebi vise priblizio.. ) ali me sada zanima dali pretjerano diranje moze izazvati curenje ili to nema veze... :/

Shiwy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja sam prvi put primjetila kapljicu dok sam mazala grudi kremom (24 tjedan), a sad čim dotaknem bradavicu pojavi se kapljica, tako da mislim da masaža grudi može potaknuti "curenje"....ali meni niš ne curi..samo kapljice..

Meni se istovremeno pojave prozirna i žučkasta (neprozirna) kapljica..e sad, ko će ga znat...

I meni je MM rekao da mu nije baš sexy pomisao na to...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam bila neki dan na Rodinoj školi dojenja i rekli su nam da je dojenje isključivo stvar hormona koji se oslobađa čim izađe posteljica tako da neka masaža grudi prije poroda ili tako nešto nema nikakav učinak na curenje mlijeka.
    Meni od 28. tjedna tu i tamo iscuri malo mlijeka, a jedan od tih puta je bio nako što sam sanjala da sam rodila i da držim svoju tek rođenu bebu u rukama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •