Citiraj mvolpe prvotno napisa
ima jedna primalja u sb koja je preeeeedivna samo eto nisam upala u njenu smjenu, ona inace drzi predavanja i pripreme za porod na tecaju za trudnice...
Ja sam bila na tečaju, porađala me ta sestra Željka i još jedna s njom i ja sam prezadovoljna. Stavila me na bok, umotala u dekicu, pričala sa mnom, ova druga (na žalost ne znam kako se zove) me masirala po leđima, a sutradan i dan poslije je bila kod mene u sobi da vidi kako sam. Iskreno, iznenadio me tvoj negativan stav prema SB bolnici jer ja to nisam osjetila iako sam ležala tamo i tjedan dana prije poroda. Nisam uzimala apartman, ali soba u kojoj sam bila je bila stvarno dobra, novouređena, s kupaonicom i wc-om. Bile smo 4 u sobi i baš nam je bilo super. Beba, istina nije stalno s tobom, nose ih na kupanje i za vrijeme našeg jela i vizite i po noći (mislim od ponoći do 5 ujutro), ali ja sam ih zamolila da mi ga donose na podoje ako ogladni dok je kod njih i to su činili čak i po noći. Ja sam se znala i prošetati do beba i zamoliti ih da mi ga daju, tako da je na kraju stalno bio sa mnom. Nitko oko toga nije pravio probleme. Jedino što im zamjeram je što ne pomažu baš dojiljama početnicama, ali ja sam si pred porod skinula i uvezala sve o dojenju s rode tako da sam se snašla i bez njih. Mislim da niti o jednoj bolnici ne možemo generalizirati, sve ovisi na koje ljude naiđeš dok si tamo. Najbitnije je da se ne prenemažeš i ne praviš neka mimoza jer to ide svima na živce, i sestrama i ostalim rodiljama (baš je bila jedna takva kad sam ja bila). Ta tri dana brzo prođu, a onda svatko kod svoje kuće po svom (uz malu pomoć roda).