-
hvala curke..
Al stvarno sam se za sve morala boriti, od 24h roomin in, za koji na reklamnom papiru pise da je u apartmanu moguc a kad sam rekla u viziti da ne dam ga u sobicu i da sam zato platila bilo je - da gospodjo al eto da se malo odmorite, znate i temperaturu ste imali (37) nako poroda, na njega sad treba paziti jer ce puno bljuckati blablabla, al nisam odustala pa su pristali. Iducih sat vremena je stalno netko dolazio pitati a da ga ipak odnesu da ja malo odspavam e kad je mm povisio glas i rekao pedijatrici da ce on tu bit od jutra do mraka i da cu se ja sasvim fino odmoriti i da vise ne dolaze pustili su nas na miru. Presvlacit su ga dolazili svahih 5 sati :shock: pa sam ja pocela mahati rukama i zahtjevati hrpu tetra pelena i benkica jer nece moje dijete biti mokro i ukakano, naravno i dobila. Svi su se polako pretvarali u spuzvice nakon svakog slijedeceg zahtjeva. Na kraju su nas dizali u nebo kao neko cudo s marsa, mog muza gledali sa zanosom u ocima jer tata premata bebu :? i kako to da se mi ne bojimo... Zadnji dan su zaboravili i doci po B na kupanje jer su zaboravili da u apartmanu uopce ima beba
s obzirom da nis im nisam dala da rade osim kupanja..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma