Citiraj LIMA prvotno napisa
Snjeska stvarno mi je žao zbog toga što ti se dogodilo i potpuno te razumijem zašto ne želiš više tu voditi trudnoću, ali vidimo na tv-u da se te stvari događaju i u Zagrebu, i u Osijeku i svim bolnicama. Ni jedna bolnica ti ne može 100% garantirati da će sve biti u redu!
Ja danas poznajem svoj problem dovoljno dobro, čak i bolje od većine liječnika, da sa sigurnošću mogu reći da bi sve bilo uredu da sam imala odgovarajuću skrb koja ne uključuje ništa posebno.
Opravdanje mog ginekologa da dežurni doktor nije znao šta da radi jer oni 10 godina nisu imali takav slučaj govori dovoljno, zar ne :? ( a usput je i laž!)
A reći ću ti o čemu se radilo, radilo se o granično viskokom tlaku.
Doktori naše bolnice nisu ga ni pokušali sniziti, ostavili su me čekati kraj vikenda i davali mi tablete koje provociraju /podižu krvni tlak.

I nakon svega toga nisu smatrali da ja trebam raditi neke prerage.
Sve što sam radila, a bilo je jako puno toga, radila sam po uputama vrhunskih stručnjaka iz ZG. Svom ginekologu bi dolazila sa popisom pretraga koje trebam napraviti, a on bi samo pisao uputnice. Za veliki dio tih pretraga nije nikada ni čuo što je stvarno sramota za jednog liječnika specijalistu. Od mene je uzimao nazive pretraga i pisao gdje se koja radi da bi znao uputiti ostale pacijente kojima je to potrebno...

Plan za vođenje moje sadašnje trudnoće ne postoji, po njima bi se trebala samo moliti da se ista stvar ne ponovi iako postoji adekvatna terapija. Oni naravno ne znaju za nju :/
Samo su se čudili kada sam rekla da ću je primati od prvog dana trudnoće :/
...
U pravu si, nitko mi ne može dati garanciju ali ovaj puta biram doktore koji će se barem potruditi.