-
bdina,ništa nisi uzurpirala,bilo bi dobro kada bi ti mogli pomoći,ali to
prvenstveno ovisi od tebi
Ja samo iz vlastitog iskustva mogu komentirati i znam da se u jednom trenu sve u meni prelomilo. Bio je to moment nasilja koji mi je otvorio oči(teletu nije bilo dovoljno što je bio loš otac i suprug )
I znam da je strah ono što momentalno prevladava, ali vjeruj da se mnogima od nas upravo to dogodilo.
I prijetio da će uzeti cure, da će me diskreditirati( što se i dogodilo ),da će me sahraniti ( što se nije dogodilo,kao što vidiš
),da ću mu se vratiti na koljenima...
, da će me financijski uništiti...
Noćna mora je naravno bila mogućnost da će uzeti cure,a bilo je osnove!
Ipak je to mala i konzervativna sredina i samo spominjanje
homoseksualnosti je dovoljno skaredno,a kamoli mogućnost da takvo što
egzistira u njihovoj blizini! :shock:
Draga bdina, ono što bi sud trebalo zanimati je vaš odnos sa djecom,dob djeteta,uvjeti stanovanja, itd., a prvenstveno se gleda na dobrobit djece.
Kao što su ti cure već rekle, u slučaju spora oko skrbništva, uglavnom se ide na psihološko vještačenje(zajedno sa djecom,ako su odgovarajuće dobi) i to obično plati strana koja je zatražila vještačenje.
Vrijeme trajanja procesa je relativan pojam i ovisit će o tvrdoglavosti jedne ili obje strane.
Kako nisi zlostavljačica,alkoholičarka,narkomanka,psihičk i bolesna osoba;
čemu bojazan?!
Moje cure su kao posljedicu necivilizirane rastave(ne želim ponavljati riječi koje je on izgovorio pred djecom u dobi od 5 i 7 g.)više od pola godine
išle na terapiju ka dr.Urli i to je bio jedan od pametnijih poteza koji sam
napravila u tom kaotičnom razdoblju.
Generalno; prijetnje,nasilje,kaznene,selidba,hitna,policija,k rediti,sudovi,proganjanje,
strah,neimaština; NIŠTA od gore navedenog nije moglo pokolebati moju potrebu za mirom.
Naglašavam, nije to bila hrabrost, čista POTREBA.
Ako ti nešto znači, mi smo tu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma