-
ejiiii!
Hvala Vam na podršci. Možda se iz posta čini da mi ne treba, ali nebih pisala i javljala se da mi ne treba. Treeeba mi i hvaaaala Vam.
Mislim. lako je meni pričat i bit odlučna. Ja imam jedno dijete, a ne troje djece. U situaciji sa troje djece iskreno ne znam što bih i kako bih. Najvjerojatnije bih išla sudskim putem riješiti alimentaciju koju ovako niti ne tražim, naravno ako se nebi dalo drugačije. A s mojim se mužem ne bi dalo drugačije sigurno.
A šta on kaže na to??? Pa evo zadnjih je tjedan dana bio ili pijan ili je spavao pa niti nije mogao puno pričati, ali koliko vidim sad je manji od makova zrna od kad sam mu stresla u facu sve kaj ga ide. Mislim možda je i njemu kliker proradio, ali ipak vjerujem u to da kad bih mu popustila i predala se nekim emocijama koje još imam u tragovima da bi se priča opet vratila na isto. Muško ne možeš mjenjati, možeš ga jedino postavit na mjesto koje mu pripada.
Najvjerojatnije bi mi bilo 10 puta teže sa dvoje djece, ali ne kažem da je neizvedivo. Ja stvarno mislim da smo sve mi lavice kad pokažemo zube, a muškarci to ne mogu shendlat pa ili postaju nasilni jer jedino tako mogu pokazat svoju nadmoć ili se sakriju i pomire sa situacijom. Ne znam kakvi su "karakteri" Vaši "partneri" pa ne mogu ništa reć ,ali činjenica je da žene često svom muškarcu pripisuju osobine kojih zapravo nema čisto da bi se uljuljale u neku lažnu sigurnost. A kad otvore oči na kraju skuže da su one te koje sve rade i o svemu brinu.
Nikad mi nije bilo jasno čemu zapravu služi ta muška FIGURA! Ako ništa ne radi, ne daje i samo šteti i nama i djeci pa zakaj se onda bez njih osjećamo nesigurno. Ne kužim. Ali hvala Bogu da se u hrvatskoj sad jaaaaako puno priča o nasilju: i psihičkom i fizičkom u obitelji pa se svašta da poduzet. Ali u svakom slučaju mjere koje poduzimamo moraju biti preventivne i dobro smišljenje. Ne povodit se za emocijama i popuštat kad jednom vidiš da je ništkoristi, davat im neke šanse i to. Neće se oni promijenit nikada, a da se mi mjenjamo nema smisla. Pa ipak smo mi te koje drže sve konce egzistestencije u svojim rukama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma