HELLO!

Ja tu, i malo sam si sretnija nego prije! Bubica moja je super, od gripe ni g, Bogu hvala. Ja radim, a što se tiče privatnih stvari situacija je ovakva.

Dreknula sam doma na sve ukućane i svatko je od mene dobio točno što zaslužuje. Sa nekima više niti ne razgovaram niti imam namjeru. Obzirom da nemam putra na glavi, a oni imaju gro, samo čekam da mi se netko obrati. Iznenadit će ih činjenica kak više nema splašene jadne piky. Samo ih čekam, imam aseve u rukavu.

Kaj se tiče oca moga djeteta, situacija je ovak. Rekla sam da mali i ja odlazimo, definitivno sigurno. On kuži da mi ga ne može uzet, napokon je i to skužio, pa sada i on oće da svi zajedno odemo iz te kuće. Mislim, hoće, zapravo njemu to jako teško pada jer je bokće vezan za mamicu, ali mora, jer ak on neče sa nama, malimali i ja odosmo, pa nek se on postavi na trepavice! Eto. Malo sam preuzela uzde u svoje ruke, pa ja odlučujem kad će se i šta će se radit i to bez obzira na bilo koga.

Svima im je jasno da mi nebi bio problem pokupit stvari i nikada ih više ne vidjet u životu, pa su sad svi najednom krotki. HEHEHEHE ko ih j......

Koje budale! Stvarno s tim ljudima jedino možeš tako da postaneš turbo - djubre, nikako drugačije. Eto, i to sam naučila biti. Sve za malog.
Dobro je sad kako je!!!

MM je krotak kao janješce, čak je i svojima okrenuo leđa zbog malog i mene, pa mi je to dosta dobro, dovoljno da ga uzmem u obzir za neke daljnje planove. Ali na oprezu sam 100% . Probati ću od ove naše male
familije napraviti nešto lijepo, a na kompromise više ne pristajem.

Samo mi je dijete važno, ali to ne znači da ću trpiti bilo koji oblik zlostavljanja ili zanemarivanja. Velim ti, pretvorila sam se u pravu pravcatu vješticu i to baš oko fašnika negdje.

Kako je vama? Jeste mi se ufurali u jednoroditeljstvo? Jel se javlja "otac"?

Ja tražim stan negdje u N. Zagrebu, poprilično jeftin, pa ako netko zna....