zgodan topić mogao bi ići na temu: poslodavac i dojenje...naime, vraćam se na posao sa navršenih 6. mjeseci porodiljnog iz osobnih razloga + radim i živim u istoj zgradi, te sam sva sretna ostvarila pravo na stanku za dojenje od dva puta po sat vremena + pola sata gableca... kad zbrojim bebino spavanje, ostaje dva-tri sata provedena s bakom koja je usput i najbolja baka na svijetu... radost zbog pomisli da ću nekako povezati posao i dojenje (+provedeno vrijeme sa bebom) pokvariše mi poslodavci tj. njihov komentar da kaj sam sad zakoplicirala stvar na poslu (manjak osoblja) s tim dojenjem, da kaj nisam ostala na porodiljnom???Koji kometar, ma kako se samo usuđuju? Gdje su tu moja prava da koristim to pravo? I zakaj uopće postoji ako to komlicira stvar na poslu? Tako poruka svim majkama-dojiljama koje planiraju koristiti ovo pravo da ne očekuju previše odobravanja na poslu i okolici...
sretno

Koji kometar, ma kako se samo usuđuju? Gdje su tu moja prava da koristim to pravo? I zakaj uopće postoji ako to komlicira stvar na poslu? Tako poruka svim majkama-dojiljama koje planiraju koristiti ovo pravo da ne očekuju previše odobravanja na poslu i okolici...
sretno
Odgovori s citatom