Forumašice, spasite me od dileme!
Bila sam doma s klincima, trebao nam je još jedan kruh, žurili smo na predstavu... (nemam zapravo opravdanje za ovakav eksperiment naslijepo - ali što je tu je) i ja sam vidjela da sam ostala bez brašna.
Pa sam stavila tih 50 g brašna, i ostatak pekača fino napunila GRIZOM, PALENTOM, na vrh stavila kvasca, i pustila da se diže, i otišla svojim putem.
Sad se to peče.
A ja se pitam - jel se to smije uopće jesti? Ima li neki zdravstveni razlog da je u kruhu uvijek brašno? Zašto se kruh radi od brašna? Sve mi se pobrkalo u glavi.
Ukratko - je li ta moja papazjanija jestiva (pod pretpostavkom da joj tekstura uopće bude jestiva)? Je li to biološki otpad? Hoćemo li umrijeti u mukama ako je kusamo? Jesam li na pragu novog genijalnog recepta? Što se zbiva u mojem pekaču?!
Heeelp!