Hm mene zanima kako se naruči taj merkurov jastuk. Ili gdje da ga odem kupiti. Osim u nami- tamo se ne mogu parkirati, a ne nosi mi se jastuk uokolo. Već sam prevelika za to![]()
Hm mene zanima kako se naruči taj merkurov jastuk. Ili gdje da ga odem kupiti. Osim u nami- tamo se ne mogu parkirati, a ne nosi mi se jastuk uokolo. Već sam prevelika za to![]()
Pa možeš na Kvatriću u garaži parkirati pa u Namu.dundo prvotno napisa
jel meni netko može odgovorit na upit gore?Lili75 prvotno napisa
ja sam parkirala u garaži na Kvatriću.
ja bih ti rado odgovorila ali nemam pojma![]()
ja sam kupila kamarisov koji je stvarno velik...
predlažem ti da ga 'probaš', da vidiš da li ti paše dužina. probaj ga u poziza spavanje... Najbolje možeš sama procijeniti. ja sam svoj stavljala ispod glave i između koljena (i naravno oko trbušine)...
Moj je taj za 150kn, meni je ok, ali ja sam 160cm. Ili si ga stavim iza leđa ili među noge, gornji dio zagrlim.
Ali zapravo mi je važniji za dojenje nego za spavanje.
Drage Puntice i Cubana,
hvala na savjetima, ja ga isprobala i definitvno mi ta dužina od 1,10 cm paše, jer ga stavljam između noga i zagrlim pod bradom (ne spavam s jastukom pod glavom), skinula sam etiketu, oprala navlaku i odsad je mojFakat je udoban, koristim ga i kad gledam TV na kauču.
pusa![]()
Davore gdje ima za kupiti tih heljdinih ljuski?
Ja imam 2 jastuka doma punjena stiroporom al su se sad "ispuhali". Čini mi se zanimljiva ova kombinacija.
Jel s ovom kombinacijom jastuk skroz tvrd ili se može prilagođavati? Ne bi htjela da mi je pretvrd jer mi treba za spavanje pa bi voljela da se može ipak mlao oblikovati
Joj, to je bilo davno. Jastuk smo razdužili i nemam najblaže veze gdje je sada. Koliko se sjećam heljdine ljuske su došle iz budističkog centra i možda je najbolje kontaktirati njih ili jednostavno kupiti njihov jastuk za meditaciju. Mislim da je u jednom jastuku količina ljuske sasvim dovoljna za oplemeniti prosječan jastuk za dojenje. Vidi ovdje: http://budisticki-centar.hr/2000/novo2.asp
Kako opisati heljdino punjenje? Teško je i savršeno drži oblik. Pruža savršeno uporište. Čista heljda je jednostavno preteška i zato je dobro pomiješati fifti-fifti sa stiroporom i povremeno protresti.
Hvala ti lijepo na odgovoru.
Baš sam večeras bila kod frendice i sasvim slučajno ona ima jastuk od tih ljuskica pa sam ga imala u ruci i opipala. Super je. Svidjelo mi se.
Dobila sam i kontakt od žene koja šiva te jastuke tak da sam sve riješila![]()
Pojavio se jastuk od pira na akciji: http://mudrakupovina.hr/ponuda/400/o
Nisam takve imao u rukama i ne znam jesu li OK, ali akcija traje još tjedan dana i može se provjeriti.
Je, odličan je. Ja sam na kraju svoj napunila s pirom na preporuku gospođe (i to baš ove čiji si link dao).
Preporodila sam se. Konačno spavam kako spada i budim se bez bolova u kukovima