Samaritanka, što da kažem, ime ti je odgovarajuće. Bilo je lijepo pročitati tvoj post kao i neka druga mišljenja ovdje. Ako ti nešto znači, jako ugodno sam se osjećao kad sam ga pročitao. Inače zbilja pomislih da sam
ne znam kako agresivno reklamirao a nije mi bila namjera.

Evo ovako, koga zaista zanima djelovanje Noni soka iz ustiju renomiranih svjetskih liječnika mogu Vam posuditi sljedeće materijale:

dr. Mona Harrison - Što bi svaki liječnik trebao znati (težište na djelovanje na mozak i endokrinološki sustav) audio CD preveden na hrvatski, traje oko 1 sat. (Moj audio br.1- izvanredno)

dr. Richard Williams - TNI sol i suvremena medicina - audio CD preveden na hrvatski trajanje oko 1 sat (Moj audio izbor br 2)

Jacki Smith - 5 ključeva za borbu s rakom - audio CD preveden 1 sat

Dr. Gary Tran - TNI sok za kućne ljubimce - audio cd preveden 1 sat - daje odličan recept za artritis.

Noni Mama - audio CD 1 sat - iskustvo žene koja je svoju obitelj izlječila sokom i nekoliko mama koje su promijenile kvalitetu svog života.

dr. Neil Solomon - Šti je Noni, kako djeluje, koji je dobar, koliko piti i za što. - DVD disk sa hrvatskim titlom trajanje oko 1 sat. dr. Solomon je jedan od najpoznatijih liječniak na svijetu, sada u mirovini, koji je radio intenzivna istraživanja sa nonijem

Kako djeluje Noni, Noni i krvna slika - 2 filma sa hrv titlom na DVDu, svaki traje oko 10 minuta, jedan animirani a drugi dokumentarni.

Svakoj mami koja mi se javi na pm i zaželi poslušati ili pogledati bilo koji disk, šaljem ga besplatno ali molim da mi se isti vrati nakon što se posluša ili pogleda.

Ako si želite dati vremena da informacije čujete iz pozdanih izvora a ne od mene evo prilike da razriješite svoje dileme.