Molim cure iz Samobora za iskustva!
Želimo da podupire dojenje, ima strpljenja s djecom i ne prakticira nasilno prevlačenje kožice kod dečkića.
Bit ću vam stvarno zahvalna, nemam pojma kome da idem jer sam zapravo iz Zagreba pa ne znam..
Molim cure iz Samobora za iskustva!
Želimo da podupire dojenje, ima strpljenja s djecom i ne prakticira nasilno prevlačenje kožice kod dečkića.
Bit ću vam stvarno zahvalna, nemam pojma kome da idem jer sam zapravo iz Zagreba pa ne znam..
Preporučam dr. Rudelić. Kod nje smo već 6 g., sad s dvoje djece. Ima ovo što tražiš, a i puno više.Možeš je nazvati i uvijek je spremna za savjete. I ona i sestra su vrlo ljubazne i uvijek dobro raspoložene. Nema dugih čekanja. Za cijepljenje se također možeš dogovoriti. Ništa ne forsira i prihvaća tvoje mišljenje.
![]()
Ne znam koja ti se zamjerila, ali mi smo kod dr. Artuković i nama je super. I dosta mojih prijateljica je po mojoj preporuci kod nje.
Ona je moj prvi izbor, a dr. Rudelić odmah iza nje![]()
I mi navijamo za dr. Rudelić. Nasmiješena, želi ti sve objasniti, podupire dojenje, i čak sam se uvjerila nekoliko puta da je dobar dijagnostičar, naime, ako u nešto sumnja, pošalje te na zaraznu, klaićevu ili već negdje i zasita nakon svih onih pretraga pokaže se uvijek ono što je ona zapravo i mislila na prvu loptu.
Potpisujem cure ili Artuković ili Rudelić.
Mi smo kod dr. Artuković i stvarno smo zadovoljni.
Super! Na ovom topicu će se sad skupiti sve Samoborke i cure iz okolice pa možemo na jednu zajedničku kavu. Već nas ima puno
Sorry tiwi radi OT
Upravo skrolam i prije tvog posta pomislim isto tobranka1 prvotno napisa
![]()
Hvala cure (nijedna nije spomenula moju pedijatricu)
Imam samo još jedno pitanje: jesu li vaše doktorice pregledavale bebice motorički i jesu li vas pitale detalje tipa jel puže isl.
Naravno da ju je pregledavala motorički. podigne je s ručicama u sjedeći položaj, stavi na trbuh da vidi koliko se diže i kako drži glavicu......, a i s Leom je sve to radila. i više, naravno, kako je bila starija
Ja sam se za Leu jako dvoumila između njih dvije jer sam za obje čula da su jako dobre
Ajde, druge Samoborke, di ste?
dd29, marina28, dundica, suncemojemalo, mama još malo, jedna je iz Bestovja, još jedna iz sv, nedjelje - otočanka, Mukica...
tko jš? Sorry ak sam nekog zaboravila. Možda bi se stvarno mogle vidjeti
Vidiš to me isto zanimalo, jer mislim da za bebaća 9 mjeseci nije dovolj no pitat mamu jel sjedi i probat ga postaviti na noge (dok se plače i vrišti jer ga boli znate već kaj, pa se sav ukoči). Ništa po pitanju puzanja, korištenja rukica i slično. A ja imam sto pitanja. I da, uopće me nije pitala niti primjetila AD :? A vidi se iz aviona!!!
Može kavica, svakako, ja sam za!!
No, cure - mjesto i vrijeme?!
Meni sve paše![]()
Tiwi,
sad sam pročitala onaj drugi topic pa mi je jasno zašto mijenjaš pedijatricu. Na tvom mjestu ni ja ne bih oklijevala. Možda se sretnemo koji put kod dr. Rudelić.![]()
Dr. Rudelic.
Mi smo imali nazalost teske zdravstvene problme sa sinom i moram je pohvaliti da je sve korektno odradila.
Svidja mi se sto za sve ono sto ne zna, kaze lijepo:"Ajde vi do Klaiceve(ili neke druge bolnice), tamo su specijalisti."
Najgore mi je kad nece priznati da nesto vide prvi puta u zivotu pa lijece po nahodjenju.![]()
I meni je najgore kad netko neće slati specijalistu. Pa zato i postoje razne specijalizacije. ne moraju i ne mogu svi sve znati.
jbistrica, vidiš, tebe sam izostavila.sorry, ali niš te nema ovdje
![]()
I sigurno još nekoga.
Hoćemo ovaj vikend na kavu? meni sve paše jer sam doma, ne znam kako vama koje radite?
I ne znam smije li se ovako dogovarati za kavu![]()
Branka 1,
ne znam smije li se ovdje, no na Kamo s ovim ima već nekoliko dogovora za kavu.![]()
dr Artukovic- sve super o njoj
Znam, ali se baš ne preporučaTomica prvotno napisa
. Dobro. onda se možda možemo brzinski dogovoriti da ne kršimo pravila. Ako hoćete, izjasnite se gdje i kad
Meni paše subota do nekih cca, 4 sata jer poslije idemo na ročkas, ili nedelja.
Ja bih ujutro trebala u Zgb, ali odgodit ću ako se uspijemo dogovoriti
Subota u 9? Kavana Livadić (onaj dio gdje se ne puši)?
Mislim, da krenemo malo konkretno,ne?
meni paše. možda bolje 10?
Uh prica se o kavi..joj Branka ti i ja nikako da se nadjemo..a ja ovaj vikend idem sa malim kod roditelja u Bosnu pa cemo se onda naci kad se mi vratimo...ili mozemo i ovaj tjedana sto se tice doktorice pa naravno dr. Rudelic odlicna je..a bas idemo kod nje u cetvrtak na dvije pikice
i sutra punimo 3 mjeseca, a mama 30ti rodjendan :D :D
meni paše. možda bolje 10?
Da, malo sam se pritajila. Sve 5.jbistrica, vidiš, tebe sam izostavila. sorry, ali niš te nema ovdje![]()
Meni pase samo jutro. Neki moraju raditi popodne...![]()
Ako se dogovorite, javis mi Brane na mob?
Može, javim ti.
ajde onda nek ostane tako. Kavana u 10? Može? Meni je radi Lane malo prerano u 9
Pa tko dođe, dođe.
Mogli bi u onoj skroz desnoj prostoriji što je nekad bio prolaz, tamo je zgodno radi djece
mozda cu i ja doc
branka daj me pliz podsjeti da ne zaboravim
Hvala svima na preporukama
("crko marshal" pa me nije bilo jer nije bilo ni neta 3 dana)
Nego, bila sam na HZZO-u gdje su mi prvo rekli da ne može promjena prije godinu dana, ali su se brzo predomislili jer sam ja rekla da zaista ne želim raditi probleme nikome ali jednostavno moram promijeniti pedijatra. Možda je pomoglo što je malac bio sa mnom (u marami) i tete su se raznježile. Ugl. ispunim formular koji sam dobila od njih, zatim dr Rudelić ispuni izjavu o promjeni i to mi da i ja to donesem na HZZO a oni šalju u ZG. Sve se vrati i riješi navodno u roku 10-ak dana. Eto, ako će nekome ikada trebati. Javit ću i kako je konačno prošlo. Jer, moram još i kod dr Rudelić, nadam se da će me primiti.
Kavica, subota, 10 sati u nepušačkom dijelu - može!!
Ja ću navratit na kratko s Rokom jer krečimo.
Ja možda dođem i malo ranije jer moram ići u 10.30 najvjerojatnije, Lani tada završava ritmika.
Baš se veselim.
Tko onda sutra dolazi?
Ja baš nisam sigurna da ćemo doći jer obje curke dosta kašlju i zeza ih nosić.
Ne znam, vidjet ćemo kako će biti sutra, ali ako se ne pojavimo samo da znate zašto
ja cu doc na kavu oko pol 11
prije nemrem nikak
nadam se da bute bile tam
ja ne dolazim. nema šanse da ih vodim van u ovu maglu, sve 3 kašljemo, a njima su i nosići u komi, inhaliramo se i ostat ćemo se doma liječiti
Eto, ja bila jedina, šmrc.... i nikoga nije bilo do 10.20![]()
ne mogu vjerovat, izgleda da si se taman mimoišla s jbistricom jer me ona tako negdje zvala i rekla da nikoga nema. a vi se ni ne znate, jel?
meni je jako žao, ali evo upravo se spremam otkazati i jedan rođendan danas, Lea bi i sutra trebala u kazalište, ne znam, vidjet ćemo, ali danas stvarno nigdje nismo mogli. ni radi moje, a ni radi vaše djece
Curke Samoborke, poslje bozicnih blagdana ponavljamo kavu, ovaj puta se svi vidimo, bez mimoilazenja! Jeste za?
naravno![]()
Moram dijete prijaviti pedijatru u Samoboru, kako stojimo s preporukama (većina postova na ovoj temi je iz 2006. godine?)
ja i dalje isto...rudelić, artuković
Mi smo kod dr. Artuković - preporučam. I o dr. Rudelić sam čula samo dobre stvari.
Sve samo ne Vukelic!! Uzas jedan!
Artukovic je super, ali nas nece primiti, kaze da ima previse pacijenata.
Rudelic...hmmm, ne znam, jednom smo bili kod nje jer nasa nije radila a bilo je hitno i bila je prilicno bezobrazna i stvarno je los dojam ostavila i na mene i na malca.
Ima jos ona cetvrta, nemam pojma kak se zove, al znam da je old school pedijatar i da bas ne podrzava dugo dojenje, dohranu preporuca dosta rano i tako sve te neke zastarjele metode, ustvari isto ko i Vukelic!
ja bi baš pohvalio Vukelić!!!! Svi su nam preporučali Artuković, a onda smo igrom slučaja naišli kod Vukelićke i jako nam se dopala, koliko je pristupačna, odličan specijalista i dijagnostičar!koksy prvotno napisa
Odlican dijagnosticar?
Mozda ste ju ulovili na dobar dan... Dosad je malca samo trpala s antibioticima za svaku glupost, slala ga s 13 dana starosti u vinogradsku i klaicevu zbog upale uha koju uopce nije imao, morala sam molit uputnicu za urinokulturu kad je malac imao urinoinfekt... Ima toga jos... Uglavnom, cim je malac nesto jace bolestan ja odem s njim specijalistu jer s njom ne mogu nac zajednicki jezik.
Meni je Rudelić katastrofa. Bila sam samo jednom kod nje i kad sam vidjela kako sa svojim geliranim noktima dira penis mojeg dvomjesečnog djeteta, pala sam u nesvijest. S obzirom da se kvalitetnija cjepiva tako i onako plaćaju, ja sam uplatila croatia policu osiguranja i vodim ga privatno pedijatru...mislim da do nje više neću prije nego što mi zatreba neka službena potvrda da je uredno cijepljen (a što je). I ono najgore, dijete se skida vani, u čekaonici, i nosi golo unutra. To mi je zbilja bio užas. Mali miš se popiškio od hladnoće. I NIKAD NIKAD se ne javljaju na telefon.