živim na medveščaku (najbliža lokacija hzzo-a mi je u draškovićevoj), a firma u kojoj sam prijavljena je u bregani (ispostava samobor).
jedni mi kažu da papire nosim u jukićevu, drugi u draškovićevu, a treći u samobor.
zna li itko točnu informaciju?
živim na medveščaku (najbliža lokacija hzzo-a mi je u draškovićevoj), a firma u kojoj sam prijavljena je u bregani (ispostava samobor).
jedni mi kažu da papire nosim u jukićevu, drugi u draškovićevu, a treći u samobor.
zna li itko točnu informaciju?
kad sam bila trudna radila sam u ozlju a nosila sam papire u karlovac
ja sam u prošloj trudnoći nosila u samobor, ali su mi tada tamo zanovijetali da sam trebala po mjestu stanovanja, znači u zagreb.
sad sam mislila u zagreb, pa sam danas pročitala da ured hzzo -a u zagrebu biram po općini gdje spada moja firma. :? i onda je to samobor?
ili stanovnice zagreba koje su zaposlenice u drugim gradovima furaju svoje papire u neki određeni (KOJI??) zagrebački ured??
evo ovo je citat s drugog topikaA da li ces nositi u jukicevu ili u neku drugu ispostavu ovisi o sjedistu firme
Ja idem sutra pa ću ti pitati gdje da odneseš![]()
iso miki, pa di budem ih ja nosila - ja sam prijavljena u splitu a delam u zagrebu?
Pokusajte nazvati HZZO. . . .ima na njihovoj stranici www.hzzo-net.hr popis brojeva telefona svih ispostava. Za Jukicevu znam da su ljubazne. 4882-100, i trazite sobu za porodiljne naknade.
Koliko sam ja upoznata nosi se po sjedistu firme, dakle tamo gdje vas je firma prijavljivala kod zaposljavanja.
Ispravite me ako sam u krivu![]()
nazvala danas, ako radim u drugom gradu, a živim u zagrebu, onda idem u klovićevu 1
??? Viš kak je to bedasto ! Svatko ima svoje ! Moj tata je svoje bolovanje i doznake nosio u Jukićevu a isto radi u drugom gradu (dapaće u drugoj županiji)![]()
Ma glavno da ti prime doznake i uplate naknadu, a tak je svejedno gdje nosiš 8)
ma svejedno je gdje nosim, ali mi se fakat ne da hodati po cijelom gradu od vrata do vrata, trudna, umorna i još k tome vukući zaru za ruku
Bilo tko moze donjeti parire. Ne mora se ici osobno.
znam, ali vjerujem da ne rade nakon 17 sati, a MM mi prije toga ne može odnijeti
Podižem jer i mene to sada zanima.
Podigla sam i Nadležnost HZZO ali nisam dobila odgovor...
Živim u Rijeci a radim u Opatiji.
Znači, da li doznake nosim prema prebivalištu ili sjedištu firme?