Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Anticelulitne hlace

lulleica

Početno Anticelulitne hlace

Lijepi pozdrav svima, nisam se javljala jer uzivamo u mirnoći našeg doma.
    Htjela sam pitati za vaša iskustva sa skidanjem celulita kojeg nažalost sve žene imaju.
    Razmišljam o kupovini anticelulitnih hlača jer nemam novca za skupe kreme.
    Da li je netko koristio ili koriste anticelulitne hlače i kako ste zadovoljne?
    Hvala

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

jesu to one zelene koje ima kupiti u dm-u?
    ako su te, ne vrijede niti pišljivoga boba, samo izazovu osip.

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam ih imala prije par godina. Obukla bih ih i popela se na orbitrek i znoja je bilo u potocima! I inače sam ih nosila po kući. Pala sam malo na kilaži ali su mi se hlače rasparale pa sam nove "kupovala"danima, uljenila se i nisam ih više nosila. U svakom slučaju mislim da mogu biti korisne. Mislim da ću i ja uskoro po jedne pa u rat sa celulitom!

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moje su bile od afrodite i bijele boje i nisam dobila osip a inače imam jako osjetljivu kožu.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja sam imala te hlače; fino sam se znala obilno natrackat sa nekakvom jeftinjak kremom, onda navuć te hlače i ležat jedno sat vremena, uz coca colu i kavu

ne vrijede niš

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

andrea

ali ozbiljno, nije da imam neke probleme sa celulitom, ali učinile su mi se zgodne za gubljenje mase, pa sam se u njima vozila par kilometara na bicu i osula se za poluditi, jedva sam se riješila tog osipa,
    sad, jesu li ta aloe vera i znoj u jednoj jednadžbi dali osip ili su samo hlače krive, nemam pojma, ali to čudo više nikad ne bum navlekla na sebe pa sve da me ima lakše za preskočit' nego zaobić'.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re:

Ja sam radila ovakav "tretman": kupila sam u Kaptol Centru u Afroditinom ducanu veliko pakiranje anticelulitne kreme. Svaki dan navecer sam kremu umasirala (15tak minuta, jace stiskala rukom), zamotala se onom obicnom folijom, prozirnom, za hranu i drzala jos 1h.To sam intenzivno radila cca. 2 mj.
    Rezultati su bili fenomenalni. Isprobala sam ja prije i druge kreme, Vichy, Elancil ili sl. i jos neku sa R....mislim, ali ova metoda je bila najbolja. Da li radi Afroditine kreme, umotavanja, discipline provođenja, ne znam, ali stvarno se celulit i obujam smanjio.

Onda sam zatrudnjela...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •