-
kako se postaviti????
situacija je naime ovakva:
u prvom razredu sam skuzila da mi sa djetetom nes nije u redu glede citanja i pisanja (svi klinci su se znali barem potpisati nas niti to). Zahvaljujuci tatinoj zeni koja radi u suvaguugovorili smo odmahpregled. Ustanovljeno je da mi sin ima disleksiju i disgrafiju. Uslijedile su konstantne vjezbe tokom svih ferija i pred drugi razred se vidjelo draticno poboljsanje. Problem je u tomesto nemamo razumjevaje uciteljica (sada je druga a ocekujemo mtrecu nakon zime) i iako je u rijesenju za skolu navedeno strogo individualan pristup i ocjenjivanje to se ne dogadja.
Na pocetku drugog razreda je recimo dobio 4 iz testa iz hrv zbog loseg rukopisa iakoje sve imao tocno napisano i takve gluposti.
Sada seponovo poceo zatvarati u sebe i ne zeli uciti jer kaze koliko god radio uvijek dobim 3
:/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/
sto napraviti s takvim djetetom i uciteljicama???
-
Sa djetetom kao i do sada, puno živaca, jer ti sve dobro radiš, a sa učiteljicom hitan razgovor, pa ako ne postigneš ništa, opet razgovor, pa opet i tako dok ne uspiješ.
Neznam koliko bi bilo pametno da mijenjate nešto, bilo učiteljicu, bilo školu, jer bi to djetetu bio dodatni šok i poruka da se problemi rješavaju izbjegavanjem istih.
-
obavezno i hitno razgovarat s uciteljicom, potom s pedagogom i onda i s ravnateljem ako treba...
tako bi ja.
zelim vam srecu
-
Kakva je to učiteljica koja ne nagradi toliki trud djeteta???
Čula bi ona mene.... a i pedagogica ...
-
hvala vam , bila sam na razgovoru i nadam se skorom pomaku
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma