naime, mislila sam da sam postala imuna na komentare vezane za dojenje, ali..
u subotu sam završila na hitnoj zbog jake upale sinusa, i objašnjavam dr-ici da pripazi koji će mi antibiotik dati jer dojim, ona pita kolko staro dijete, ja kažem da ima 16ipol mjeseci, a ona no dobro pa ionako je vrijeme da se prestane i da mi antibiotik sličan sumamedu.nisam ga pila, naravno.
slučaj drugi, dobila sam uputnicu za pulmologa zbog inhalacija, i da skratim kad sam joj spomenula da još dojim ona me doslovce pogledala sa mješavinom gađenja i šoka, i valjda pomislila ova je skroz luda, i rekla uz odmahivanje glave to nikako nije u redu. ponosna sam na svoju reakciju, jer sam joj sa smješkom na licu sve izdjelila, nakon čega je postala jako ljubazna ali si je vjerojatno mislila svoje. sve to se događalo u vg. i još jedan biser, sažalno me pitala zašto se tako iscrpljujem i znam li da će mi dijete biti patološki vezano za mene? to je liječnik specijalist? :shock:
uglavnom, znam da ima puno takvih priča, ali mi je stvarno postalo prestrašno da oni koji bi trebali znati, nemaju pojma o osnovnim stvarima, da liječnik ne zna koji lijek smijem uzeti a koji ne jer dojim...
da nema portala rodinog i foruma i sos telefona stvarno bih ostala u mraku.
malo sam razdužila,ali kao što rekoh morala sam to podijeliti s vama.

Vid 29.08.2005.

u s Leonardom