-
Netolerancija laktoze
Moj Oliver je u zadnje vrijeme (zadnjih par mjeseci) počeo dobivati proljev ako navečer popije čašu mlijeka. Pola sata nakon toga mora na WC, ima proljev. To ne traje da bi on sada imao 5-6 proljevastih stolica, možda dvije. Moram napomenuti da jede mliječno i ujutro (zobenu kašu na mlijeku, griz na mlijeku, čokolino i sl.) i da je oduvijek pio puno mlijeka, navečer bi obavezno popio flašicu mlijeka od malena (dojila sam ga do 17 mjeseci). Nikad nisam primijetila da bi mu mlijeko smetalo. I sada odjednom vidim da mu smeta. Čitala sam malo na netu vezano uz lactose intolerance, kažu da ljudi koji to imaju imaju različite simptome, nekome može smetati jedan gutljaj mlijeka ili liz sladoleda, drugi npr. mogu popiti čašu mlijeka a da im druga čaša zasmeta i sl. Imate li vi curke kakva iskustva s ovim problemom? Pitala sam i doktoricu, ona kaže da to može biti zbog tog šećera u mlijeku ali nismo išli nešto dublje u problem, ali mi se čini da ću morati. Inače, Oliver baš jako voli mlijeko pa mi je zato žao.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma