-
DZ u Runjaninovoj
Planiram prebaciti djecu pedijatrici u Runjaninovoj, pa bih rado odmah tamo nasla i novog lijecnika i sebi i muzu.
Moze li mi netko preporuciti nekog od tamosnjih dr-ova opce prakse?
A mozda i ginekologa?
-
Ja sam kod dr Vukasović u Runjaninovoj, i moja mama i brat. Svi smo jako zadovoljni. Doktorica je stvarno vrlo ljubazna, ima vremena za razgovor, sluša što joj govoriš.
Sestra je isto super-efikasna, malo je odrešita, ali zapravo duša od žene.
Za ginekologe ne znam...
-
Ja sam također u Runjaninovoj ali u drugoj smjeni od dr. Vukasović, kod dr. Švigir.
Ona je isto ok, ljubazna, može se snjom porazgovarat...sestra mi je jedini minus jer je blago rečeno ljuta na cijeli svijet...no nije bitno.
Također tamo idem ginekologu kod dr. Matezović (ženska). za nju imam samo riječi pohvale ali zato je i gužva. Naručuje pacijentice ali se čeka po 2 mjeseca.
Žena je stvarno super.
-
Dr.Papić je super (opća praksa)
dr. Matezović baš i nije neka bajka (ginekologica)
-
ja sam kod dr. Papić, i stvarno je ženskica divna i susretljiva (ako imaš uvijek neke posebne zahtjeve i dileme kao ja ), a i sestra je super!
-
toliko dobrih doktora u samo jednom domu zdravlja...
aahhh
prokleta mogucnost izbora....
hvala cure.
-
Evo još jednog: dr. Martinković! Ljubazan, odličan dijagnostičar... Sestra djeluje strogo, ali je zbilja ok. A doktorici iz suprotne smjene (ne mogu se sjetiti kako se zove) ne bih išla...
-
tamo sam kod dr. Matezović i ne bih je preporučila za ginekologa prevelika gužva, sestra i dr. često neljubazne i posao obavljaju brzinski al ono kao na traci, pacijenti često puta dolaze u konflikt s "narogušenom" sestrom :/ Tamo idem samo po uputnice nakon par takvih iskustava, a sve ozbiljnije kod privatnice, a karton ću definitivno prebaciti...
-
Kod dr.Žagmešter smo ja i mama već godinama.Jako mi je dobra i ona i sestra,jedini minus je što je u 99%slučajeva užasna gužva tj.ona dugo žlabra sa pacijentima pa nastane i ta gužva.
-
Bok, jel ima možda netko neku noviju preporuku za doka obiteljske medicine u Runjaninovoj? Moram prebaciti i sebe i dijete pa bih rado neku ok doktoricu koja ne šalje na posao s temperaturama i slično....
-
dr. Vukadinović
mlad, a završio specku tako da neće izostajati iz ordinacije
sestra Božica mu je super
-
E viš, imam problema s muškim doktorima..možda je vrijeme da i to pregrmim
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-