Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: cikla

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sva sreća da je netko spomenuo da se ne šokiramo kad vidimo stolicu nakon cikle inače bi bila u totalnoj panici, kako je sad kakica crvena a ne zlatno-žuta kao obično.
    Nego, ubilo me kuhanje ove cikle. Nemam baš velike, onako su veličine teniskih loptica i još malo veće, ali to se kuhalo pre-pre dugo, sigurno 2-3 sata i opet nije bilo onako skroz mekano kako sam željela da bude.
    A i nije baš bila očarana s okusom, pojela je malo i to nekako nevoljko. Ne znam da li da joj dajem više ili ne. Često se dogodi da joj skuham nešto, pa to neće niti pod razno, pa bacim i odmah kuham drugo što voli i to sve pojede
    Zasad su nam na spisku onog što neće niti pod razno, blitva i banana.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Niaot. Lira jako voli kad joj skuvam krompir, pa u to ubacim perca mladog luka, onako malo, i onda još u to uvalim malo blitve. To pomešam sa kuvanim žumancetom, stavim malo maslaca ili maslinovog i suuuuper. Ona to obožava, a inače skoro ništa neće da jede. Probaj tako da joj daš.
    A i bananu sam maskirala sa jabukom i kruškom i evo sad je obožava. Neće skoro ni jedno drugo voće
    Posljednje uređivanje od †vanesax : 26.02.2010. at 12:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •