-
Ne mogu vjerovat!!!
Toliko fame oko običnog dječjeg rođendana i onda se pitamo zbog čega su nam djeca ovakva!!! Moji imaju 9 i 13 i ni jedan rođendan nisu proslavili van kuće. Ni ne žele! Nikad nisam radila oko toga toliku zbrku jer smatram da djeca onda očekuju ne znam, svemirske letjelice, ili tko zna što ne..... Rođendan je da se proslavi u krugu najboljih prijatelja, prilagodi njihovoj dobi, dakle dok su sitni malo s njima tu proboraviti, počastiti ih (grickalice su im najdraže, vjerujte sigurna sam) i torta što su manji mora biti što jednostavnija, tipa puding-keks-šlag, a kad su veći samo povremeno poviriti i vidjeti da li im što treba i najbolje izgubiti se iz vidokruga jer će tako biti najzadovoljniji. Ako se ima obavezu pozvati rodbinu i bake i djede (kod mene naravno ima) onda je to dobro odraditi sutradan na nekakvom ručku, jer je to sve za dijete previše i ne provede taj svoj rođendan u potpunosti, a bitan mu je onaj dio s prijateljima, a ne s rodbinom, oni im tada samo smetaju, ako su svi zajedno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma