evo me, ziva sam!
a evo i izvjestaja.

najvaznije: slavljenik je zadovoljan.

pozvali smo citavu njegovu vrticku grupu, a doslo je 13 djece (s T&T, ukupno 15). Koliko sam primijetila, njima je bilo super, nastao je kaos, ali podnosljiv, nije bilo nikakvih incidenata, nista bitno slomljeno niti pretjerano zamazano.

Doduse...

muz mi bas nije bio podrska, on misli da bi bilo bolje i jednostavnije obaviti to u igraonici ili McD-u, bio je jako zabrinut oko toga kako cemo napaziti toliku djecu, i smatra da je od mene neodgovorno sto sam 20 min. ostala sama u stanu s djecom, i da njemu kao roditelju ne bi bilo drago ostaviti svoje dijete u takvoj situaciji.
Inace, roditelji su djecu doveli u 17h, i kad ih se nekoliko skupilo, muz je otisao s njima do obliznjeg kafica, tamo su narucili pice, on je platio ceh i vratio se odmah doma.
Mislila sam da ce moja sestra ili tonkina cuvalica moci doci i pomoci malo, ali ni jedna nije mogla, pa smo mm i ja bili sami s klincima.
Vecina klinaca je bila jako dobra i super su se zabavljali (i tonka medju njima), osim dvoje koji nisu dio te vrticke ekipe, pa se nisu uklopili, dosadjivali su se i stalno se dolazili meni zaliti, i na njih sam zapravo potrosila najvise vremena i energije.
E da, i toncek je povremeno nesto gnjavio, bio je preuzbudjen, i nije se mogao kontrolirati.
Posebno sam se brinula oko troje djece koju smo pozvali, a koji su inace vrlo zivi i dosta neposlusni, ali jedno od te djece nije doslo, jedna curica je bila jako dobra, a treci deckic je povremeno divljao i zapocinjao tucnjave, ali bi se i smirio na nase opomene.
Od svih onih gore spomenutih igara, koje su mene odusevile, nisam nista uspjela isfurati, prvenstveno zbog toga sto je slavljenik samo prezrivo frknuo nosom
Neko vrijeme su se igrali kazalista lutaka, smisljali su predstave, i to im je bilo jako zabavno. Ostalo vrijeme su proveli u 'nestrukturiranim' aktivnostima
Nakon puhanja svjecica, posjedali su po podu i jeli tortu uz crtic desetak minuta, pa se ponovo krenuli igrati. I taman im je bilo najbolje, i meni se ucinilo da bi tako moglo jos koji sat, kad su vec roditelji poceli dolaziti po njih...
Ne znam, meni se cini da je proslava uspjela, iako se ja nakon protekla dva vikenda (moj pa toncekov rodjendan) osjecam skroz ispraznjeno, a i muzev pesimizam je poprilicno potkopao moj entuzijazam.

odusevili su me klinci, oni su sad bas odlicna ekipa, vidi se da uzivaju kad su skupa i da se vole.