-
a zakaj, drago mi je sto ste sve to napravili i sto su se klinci dobro zabavili i sto nije bilo nikakve frke (iskreno, nisam je ni ocekivao)!
Tebi sve cestitke, a muzu malo serviraj jezikovu juhicu (ali ne prezacinjenu, ipak je ovo prvi put da ste to probali, nije se jos navikao
), ako nista drugo, pozovi se na nas sa Foruam i reci da i mi to radimo i da je sve 5.
Kaj se tice toga sto nisi uspjela progurati igre - nis za to, vidis da su se sami dobro zabavili. A igre cuvaj kad ce biti nekoliko djece na hrpi, u takvoj kolicini igre idu puno bolje. Ili pak kad ste negdje vani pa oni koji ne zele sudjelovati odu drugdje, a ti ostanes sa onima koji se zele toga igrati.
I da, mi inace prakticiramo rodjendane tako da i starci ostanu u stanu - za njih/nas narezemo nekaj narezaka otvorimo pivu ili sok i to je to, bez puno cifranja, a klinci se zabavljaju u drugim sobama ili sa nama. Ne stignemo puno pricati, ali ipak ukrademo nesto vremena i za to, a i lakse je pripaziti na klince kad su im i starcipri ruci.
(da, mi to radimo festu sa nasim frendovima, ne za ekipu iz vrtica pa to mozemo napraviti, sa klincima iz vrtica i njihovim starcima bi bilo previse ustogljeno, rekao bih)
Jesi fotkala stogod pa da bacis na web, da vidimo taj kaos i sretnog slavljenika?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma