Moj mali mišić je sa godinu dana imao 8.600 kg i zdrav i veseo i zubići i sve! Nije mi jasno zašto se brineš :? Pa neka jede samo tu juhicu koju voli i cicu, pa šta. Sve je to prolazno. Za koji mjesec će jesti samo tjesteninu ili samo povrće ili samo kekse i mlijeko....ili....nije bitno, sve su to faze. Bitno je da su nam zdravi i veseli i to je to :D :D :D

Citiraj milamit prvotno napisa
''Slučaj'' sa mojom M. Do 6 mjeseci je isključivo dojena, ja sam počela raditi i polako uvoditi dohranu. Počeli smo sa voćnim kašicama ( pripremljenim kod kuće ) i to je super prihvatila, stolica je bila redovita. Kad smo počeli uvoditi povrće nastali su problemi....od povrća ništ joj nije fino, zaštopa je i najmanja žličica. Problemi sa stolicom, svaka 4 dana tiska s velikom mukom. I dalje je dojim ( JER TO JOJ JE IPAK NAJBOLJE ) od 15.00 - pa do jutra. Jedino što voli pojesti je juha od purećeg vrata, sa malo rezanci u nadrobljenog kruha. Ostalo sve odbija. Probala sam joj čak dati rižine pahuljice, proso, razno razne žitarice, zatvori usta i nema šanse da bilo što od toga pojede. Više ne znam što da radim i kuham. Imam bebi kuharicu, isprobala sam sve recepte, kupila još jednu knjigu prehrana djece, ali ništa od toga. Jučer je napunila 9 mjeseci, ima 11 kg. Vesela je, guguće, sve istražuje, dobila je 4 zubića....Samo ne želi jesti.....