ja se sjećam i nickatanja_b prvotno napisa
![]()
malo sam se zakačila s njom na jednoj sličnoj temi, paaa...![]()
sad kad vam se vrati reinkarnirana u neki drugi nick![]()
Ja dok ovo čitam imam potrebu hvaliti moju Doru na sva zvonaali ću se suzdržati.I ona jako voli demonstrirati nova znanja i vještine pa mi koristimo gužvu da se hvalimo prijeteljima.ALi ustvari to je više što mi uživamo kad ona to radi,mama se topi dok ona pjeva,pleše......ili šta već radi.Drugi su tu manje važni,mama je najvjerniji obožavatelj
![]()
Mene hvalisanje nervira i ja V ne hvalim i u stvari se, na svoj užas, petvaram u moju mamu koja je uglavnom kritizirala loše, a dobro nije hvalila, to joj je bilo samo po sebi razumljivo. Nastojim ne biti takva, borim se, i kad V nešto napravi dobro i pametno (a to je svakodnevno) ja pohvalim NJU, ali ne gnjavim druge time.
Nikoga osim najuže obitelji i prijatelja to ne zanima.
Ona je meni najbolja, prekrasna, savršena, najpametnija, ali takva su sva djeca, ona nešto radi bolje od većine vršnjaka, nešto slabije i to vrijedi za većinu djece. Genijalce isključujem, ali takvih je malo.
Moja frendica kaže za svoju malu da je naprednija od vršnjaka i to zaključuje usporedbom s djecom u parku koju je vidjela nekoliko puta.
Pa normalno da je tvoje dijete u tvojoj blizini, u svojoj okolini opušteno i da će napraviti nešto što dijete u parku zbunjeno svim ljudima oko sebe neće. Mene nervira takva nerealnost.
aleksandra baš dobro da se sjećaš svoje mame koja nije hvalila...
...odvagati i izdozirati koliko hvaljenja, kada i gdje čini nas proračunatim i gubi na spontanosti...
...djeca sam asignaliziraju roditeljima i pretjerano i premalo oduševljenje...kad počinju shvačati značaj hvaljenja...a do tada nežćemo pogriješiti ako ih pohvalimo...
...imam slučaj jedne mame čiji je dječak jedan od najboljih u razredu...međutim umjesto da se mama veseli i pohvali ga...ona misli da je razred u prosjeku loš i da je zato njen mali dečko tako dobar...obrnuto razmišljanje da je razred jako dobar kod nje ne dolazi u obzir...Zašto?
Razred je ok, njen mali dečko je zbilja dobar, međutim ona treba više dokaza da je to sa njenim dečkom zbilja više nego samo dobro...
uuuu ovo ne miriše na dobrosamaritanka prvotno napisa
![]()