Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: Cije dijete je pametnije i naprednije?

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Citiraj Sanja prvotno napisa
    Ninochka, sjećaš se ti kad je prije otprilike dvije godine na Rodi bio topic hvalisanje, pa su svi tu pisali kaj njihova djeca rade i slično - naravno, topic je bio urnebesan, odlična zeka, puno čestitanja i slično. I onda je odjednom uletila neke uvrijeđena mama koja se, ako se ne varam, registrirala samo za tu priliku, i napala te da lažeš kad kažeš da je Ian prohodao s 10-11 mjeseci. I da općenito svi lažemo i pretjerujemo, sve u tom stilu.
    Ja se sjećam! Ne sjećam se koja je to bila uvrijeđena mama, ali točno se sjećam komentara
    ja se sjećam i nicka

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

andrea zlopamtilo

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

malo sam se zakačila s njom na jednoj sličnoj temi, paaa...

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i žena podvila rep i nestala s foruma

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

sad kad vam se vrati reinkarnirana u neki drugi nick

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja dok ovo čitam imam potrebu hvaliti moju Doru na sva zvona ali ću se suzdržati.I ona jako voli demonstrirati nova znanja i vještine pa mi koristimo gužvu da se hvalimo prijeteljima.ALi ustvari to je više što mi uživamo kad ona to radi,mama se topi dok ona pjeva,pleše......ili šta već radi.Drugi su tu manje važni,mama je najvjerniji obožavatelj

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene hvalisanje nervira i ja V ne hvalim i u stvari se, na svoj užas, petvaram u moju mamu koja je uglavnom kritizirala loše, a dobro nije hvalila, to joj je bilo samo po sebi razumljivo. Nastojim ne biti takva, borim se, i kad V nešto napravi dobro i pametno (a to je svakodnevno ) ja pohvalim NJU, ali ne gnjavim druge time.
    Nikoga osim najuže obitelji i prijatelja to ne zanima.
    Ona je meni najbolja, prekrasna, savršena, najpametnija, ali takva su sva djeca, ona nešto radi bolje od većine vršnjaka, nešto slabije i to vrijedi za većinu djece. Genijalce isključujem, ali takvih je malo.
    Moja frendica kaže za svoju malu da je naprednija od vršnjaka i to zaključuje usporedbom s djecom u parku koju je vidjela nekoliko puta.
    Pa normalno da je tvoje dijete u tvojoj blizini, u svojoj okolini opušteno i da će napraviti nešto što dijete u parku zbunjeno svim ljudima oko sebe neće. Mene nervira takva nerealnost.

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aleksandra baš dobro da se sjećaš svoje mame koja nije hvalila...
    ...odvagati i izdozirati koliko hvaljenja, kada i gdje čini nas proračunatim i gubi na spontanosti...
    ...djeca sam asignaliziraju roditeljima i pretjerano i premalo oduševljenje...kad počinju shvačati značaj hvaljenja...a do tada nežćemo pogriješiti ako ih pohvalimo...
    ...imam slučaj jedne mame čiji je dječak jedan od najboljih u razredu...međutim umjesto da se mama veseli i pohvali ga...ona misli da je razred u prosjeku loš i da je zato njen mali dečko tako dobar...obrnuto razmišljanje da je razred jako dobar kod nje ne dolazi u obzir...Zašto?
    Razred je ok, njen mali dečko je zbilja dobar, međutim ona treba više dokaza da je to sa njenim dečkom zbilja više nego samo dobro...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj samaritanka prvotno napisa
    Razred je ok, njen mali dečko je zbilja dobar, međutim ona treba više dokaza da je to sa njenim dečkom zbilja više nego samo dobro...
    uuuu ovo ne miriše na dobro

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •