moje pitanje je vrlo jednostavno
zašto se smiješkaju dok cikaju? :?
moje pitanje je vrlo jednostavno
zašto se smiješkaju dok cikaju? :?
mene je uvijek zanimalo zasto prevrcu ocima
a osim toga što im je fino?
ja bi malo podrobnije jer mi je to preslatko
Ja ovo nagađam, ne ko savjetnicaMaja prvotno napisa
![]()
Ja tako prevrčem očima kada jedem čokoladu ... tj. više žmirim da nebi drugi mislili da sam u transuivarica prvotno napisa
![]()
hipnoza....
ja mislim da su u transu. i da su presretni. a zahvaljujuci tom osmijehu i mi smo![]()
Mislim da ih to umiruje, od prvog dana im je tu dom, sigurni su, toplo im je, fino papaju, toplo mlekeco povoljno djeluje na želučić, mama je blizu, maze se, opet su male bebe (bar oni veći), to je samo njihov teritorij...
ma baš su preslatki
spooky (napisa):
ivarica (napisa):
mene je uvijek zanimalo zasto prevrcu ocima
Ja tako prevrčem očima kada jedem čokoladu ... tj. više žmirim da nebi drugi mislili da sam u transu
i ja
Idem si sad mrknut istu.
A zašto rokću?
e to znam
mekane hrskavice u dušniku
i ja ipak nešto znam :D
Neki dan sam čitala ovaj topic i bilo mi je drago to sve čuti ali tek prije nekoliko dana i kod nas se desila neka promjena, Sada ima 5 tj i sada više uživa u sisanju, kao da je prije bio više samo nagon hranjenja a sada se mazi sa sikom i veseli joj se i zna da je njegova! i meni je lijepše jer vidim koliko mu to znači i kako nikad nebi mogao biti tako sretan uz bočicu! Zajedno uživamo!
jupiiiiiiiiiii :D
napokon našla objašnjenje
smješkaju se kad su već u snu a to im mišići refleksno vježbaju, budući da rade stalno s tim mišićima
nema mi ništa slađe od toga
a moj mali je stvarno mali praščić
A moja dize obrve!![]()
radi mjesta da više stane![]()
ma neeee... sve to rade da šarmiraju mamu! i radi - savršeno!![]()
Moj mikić sad tako ukoči pogled, baš kao da je u transu. Samo se zagleda u jednu točku, a usta rade...![]()
Moja je počela sa pričanjem "u mikrofon".
Kada se najede,smješka se,potom otvori usta,ostavi bradavicu na donjoj usni i počne gukati,pričati,ciktati,ako ju pokušam maknuti,ponovno ju uhvati i nastavi dalje sisati.Kao da mi se zahvaljuje na okusu i govori "to jedi češće,sviđa mi se!"...
Pa i mi to činimo kada smo dobre volje...A i tupasto se smješkamo kada se dobro najedemo/prejedemo onoga što jako volimo...
moj kad zaspi zabaci glavu s otorenim okicama ali zarolanim cika isadne a on dalje cikai tako par minuta![]()
moj se nakon nekog vremena otkotrlja od mene, postavi se na sve 4 (ipak je on sad puzač 8) ) pa onda opet dođe do cike i pokušava je onako iz zraka cicati, pa mu glava klone, ali ne odustaje i svako malo se nsamiješi....
to te šarmira da mu pomogneš
a dal vam klinci i kakaju kad su na ciki?
u da!
L. kao mala nije drukcije ni kakala neg na ciki pa sam si razmisljala kak cemo pocet s kahlicom dok je ona na ciki![]()
sada jos uvijek zna, ali brate zato prdi....![]()
ma totalni je rastop![]()
Super mi je tema![]()
Sad sam se sjetila tako lijepih faza, od tog prvog refleksnog smješkanja (koje te totalno očara), do zvukova koje radi dok doji (mi imamo cijeli raspon toga, obično sam snimala mobitelom, bilo je tu i roktanja i cmaktanja i ponajviše zadovoljnog gunđanja i stenjanja uz prilično glasno gutanje). Ja sam se najviše rastopila kad je prvi put dignuo ručicu za vrijeme sisanja i nježno i nespretno me dodirivao, tako je bio slatki. Sad je to većrecimo u fazi štipkanja, pikanja jednim prstom da vidi koliko je do sad ispraznio, pa kad nađe nedajbože neki madež, krene ga pokušavat uhvatiti... A četveronožno, sjedećki ili čak stoječki cicanje je živi smijeh, najviše navečer, kad zapravo nema više snage ali voljaaaaa.![]()
Inače, najljepši prizor je "pogled pijanog mornara"![]()
ja to zovem "osjecam se haj"
kad joj okice odu gore a jos ne stigne zaklopiti kapke![]()
aj slikaj to ćetveronžno cikanje
nikad u životu to nisam vidila
mi smo se poćeli bacat na ciku
kad je vidi poćne se smijat i kad legnem zabaci cjelo tijelo na nju
u prošlom životu je bio pijavica
mislim da bi našo naćin kako doći i na drugi kraj sobe
Bi sigurno!bodycreator prvotno napisa
![]()
Probat ćemo uslikati četveronožnog sisavca ovaj tjedan (treba nam tata bit doma) smješan je do bola..
jedva cekam fotku!!
meni je bila Lea zakon kad je imala jedno 6 mjeseci i kad smo se zajedno kupale u kadi kod mojih staraca (mi imamo tus kabinu) i to je bilo prvo zajednicko kupanje. i kako ja s njom plivam tako ona cim se priblizi sisama otvara usta i pokusava ih uloviti! bila je neodoljiva.
sada navecer kad je tata donese u krevet i kako je ja primam ona otvara usta i lovi sisu u onom luku dok se ja okrecem s ledja na bok.
ma premedeni su!!!![]()
leonisa prvotno napisa
I meni je to skroz, čim dobi dojku u usteka, okice odu....
Ma predivni mali slatki sisavci.... :D
mi imamo novu foru kod cikanja
drži ju u ustima i gleda me
kad ga ogledam odvali se od smjeha da i ja prsnem
kad se prestanem smijat oet ju zgrabi i ponovo
ko da me već sad pokušava zezat![]()
macaleonisa prvotno napisa
Imamo i novu foru, stoji i usput malo pocica, pogotovo mu je super ak se ja izvalim na trosjed kraj puzzli i pogledam si dnevnik ili vijesti, onda mu je cica hranilica na idealnoj visini![]()
To jos nismo uspjeli poslikati..
tiwi, preslatki ste
a poze su nam poznate :D
ovak i mi! to mi je totalni rastop!bodycreator prvotno napisa
po novom si, kad se odmakne, još ugura prst u usta i tak me gleda nasmijan od uha do uha. pa se uozbilji, izvadi prst, kao, to mi nije tak fino, i baci k'o pirana natrag na cicu uz glasno stenjanje i "mrčanje". ko da čujem onak promuklo njam, njam, njam.
on je skroz nasroz ovisnik o cici![]()
za rastopitTiwi prvotno napisa
I mi imamo novu foru:
načili smo malu da peseku veli mir i pokaže onak kažiprst.
E, sad, ona je par zadnjih dana tako pokazivala cici i veli ona:
mij zizi, mij,![]()
i smješak od uha do uha
to dođe kao pauza između papanja...![]()
Odmah sam gledala u potpis (i razmisljam kolko jos ... to mi je super kad pricaju s cicomRiana prvotno napisa
![]()
E ,a sad par dana, papa pa pusti cicu i nasloni glavicu, pa razvali veliki smješak![]()