Pliz pomoć. :? Trebam kupiti madrac za dječji krevet 190x80.
Mislila sam kupiti HESPO, ljetno-zimski.
Gdje mogu kupiti njihove madrace?
I kakva su vaša iskustva sa tim madracima?
Pliz pomoć. :? Trebam kupiti madrac za dječji krevet 190x80.
Mislila sam kupiti HESPO, ljetno-zimski.
Gdje mogu kupiti njihove madrace?
I kakva su vaša iskustva sa tim madracima?
Velesajam u Zg
Ako si negdje drugdje pogledaj na interentu njihovu stranicu ili ih nazovi
Meni su ok (ali nisam probala niti jednu drugu marku)
imaš ih na velesajmu paviljon 12,
solidum
.....
Jel znate u kojem od dučana(ime salona) na velesajmu?![]()
Mi smo Hespo kupili u Ipercoopu. Najbolje ti je nać njihovu stranicu pa prodajna mjesta.
Kakva su vam iskustva sa madracima iz Mebla, JOGI madracima?
paws-eliki izbor hespo madraca imas i u Domi na Zitnjaku(kod bauhausa)
Također i u Lesnini na Slavonskoj (?)
Mi smo ga naručili tamo, a pošto nije bio standardne veličine, morali smo čekati mjesec dana, kako mi je za tri tjedna bio termin, molili smo ih za hitnost, i dobili smo ga za dva tjedna...stvarno su nam izašli ususret. (još jednom hvala...)
vidi na www.aurelis.hr
mi smo neke stvari kupovali kod njih (i madrace) jako sam zadovoljna uslugom i cijenama!
ERDEGATA u Sasvetama.
Mislim da je najjeftiniji i ima dostavu kući.
http://www.erdegata.hr
ima i cjenik
Evo ja imam hespo madrace ali kratko vrijeme da bi ti mogla reći da li smo zadovoljni.(za sada jesmo)![]()
Mi imamo na velikom krevetu Hespo exkluziv 210x180, na krevetu u M sobi 200x90 isto Hespo exkluziv, a i M ima u kindiću onaj dječji Hespo.
Moji starci i brat imaju isto Hespo exkluziv i svi smo jako zadovoljni.
Je najjeftiniji su i imaju besplatnu dostavu doma, čine mi se ok.Originally Posted by AndrejaMa
Ali mi je frajer rekao da mogu naručiti preko telefona i da plačam kad mi doveze doma pa mi je to malo čudno. :?
Jesi ti kod njih naručivala, jel imaš ok iskustva sa njima?
ako ti je do niske cijene, u mercatoru imaš oriolik baby madrace za 200 kuna. ja sam znala da će maja spavat s nama i da je krevetić i madrac samo za ukraspa sam kupila taj. i nije uopće loš.
Meni treba madrac za dječji krevet, 190x80.
Pokusaj KIKU u Jankomiru (djecji odjel na 2. katu). Mi smo tamo nedavno kupili madrac za djecji krevetec (jedna strana tvrdja/druga meksa, presvlaka se moze skidati i prati, u jednoj strani madraca ima kokosa ...). Good luck![]()
Jel ima netko iskustva sa madracima iz Mebla, JOGI madraci? :?
paws,
imam iskustva s njima, i da, možeš im platiti pri isporuci. On će tebi donjeti račun i madrac, i ti njemu novce. MM čak nije imao kod sebe novce kad je došao jednom pitati za madrac (trebali smo još jedan mali madrac jer smo išli baki i odlučili ga kupiti da stalno ne prenosimo svoj) i on kaže, ok nosite madrac, platit ćete mi u ponedjeljak. :shock: Mi se isšokirali. Ali kako smo već kupovali kod njega.... ma čovjek je pošten.