thanx za idejumiha prvotno napisa
![]()
thanx za idejumiha prvotno napisa
![]()
la11 super izgleda!!
i ja cekam svoj novi stan ,useljenje je na ljeto :D
la11 super. I ja sanjam o novom stanu. Možda se san jednog dana ispuni i bude posut zvjezdama na plafonu kao i u tebe.
Hi cure samo da vas pozdravim izmedju dva sastanka. Saljem veeeliku pusu svim bubanima, kuc kuc mi smo zdravi
ra mislim da je subotom ujutro u Toweru gužva :/
drzim fige! super vam stan izgledala11 prvotno napisa
la stan super izgleda!
shiny, nije ti za zezat se sa instalacijama, al znam da je to financijska katastrofa. A i preselit se negdje.. Držim fige!
Mi smo probali jučer i mihin doručak i večeru od školjkice - Lovro sve tamani! Ideje su super, jer nam lino u bilo kojoj varijanti više nije in.
Za sve one koji još čekaju Priorix - kuma mi radi u Glaxu, pa iz prve ruke: neće ga biti sigurno ove godine, opet su pomakli rok, sad su mi rekli za siječanj slijedeće godine. Kao, došao je u Hrvatskoj, ali je u zavodu na ispitivanju. A ona ljekarna navodno više ne može sama uvoziti, to bi još trebalo istražiti (to mi je moja ped rekla).
ajooooj,puse Noi!!!la11 prvotno napisa
a i vrijeme je baš ružno.Mi ćemo možda ujutro do towera.
i da zaboravila sam stan vam super izgleda.Jedva čekam da se i mi otcijepimo!!!
la11-stančić vam je bonbončić! KaK je Noa?
Jan je ok, mislim, na antibiotiku smo ali on nema temperaturu, dobre je volje, ok jede tak da baš ne kužim kakva je to upala uha?
Mali i ja se u srijedu selimo kod svekrve jer nam počinju radovi za koje se nadam da će do Božića biti gotovi...Bad je jedino što su nam jaslice na drugom kraju grada a trebao bi krenuti oko četvrtka, ponovo, na prilagodbu!
Ja danas cijelo popodne radim, baš mi se nakupilo...
pitanjce-Jan se nekada lupi, slučajno, glavom o zid i onda nastavi lupati kao da iskušava dokle mu je granica boli :/
Tako isto ako ima nešta u ruci, tipa daljinski, mobitel, kocke, počne se, ne znam čini mi se nesvjesno, udarati i onda nastavi svijesno!
Lupaju li vaši glavom u zidHeh, kako ovo zvuči....
daaaaaaaaa!Shiny prvotno napisa
meni najnormalnije zvuci, jer Zach to redovno radi.![]()
prva dva-tri puta kada udari (obicno zazmiri) i kada skuzi da ga ne boli, lupi jace i onda udri u plac.![]()
La11, super vam je stan - sigurno ste uzbudjeni!
A kako reagiraš kad lupa?momze prvotno napisa
Ja sam, kao hladna, i kažem mu da to ne radi jer to buba...ne znam kako drugačije..
ma, ja kazem "ne zach, bolit ce te to" i smijem se dok govorim, no ne sprjecavam ga.
nisam niti ja sigurna kako reagirati... :/
no, kada se dobro udari i pocne plakati, onda ja kazem 'daj da mama ljubi glavu' i onda on meni nakrivi glavu i ja ljubim.![]()
Noa je cijelu noć imala temp.,a ima je i danas. mislim da je od zuba ,imala je i rijetku stolicu,i slini :/
Shiny, bome vas je snašlo... Ali bit će bolje, proći će i ovi loši dani!vibram da to bude što prije!
La11, super je stančić!Mi trebamo graditi kuću, mislim da će to biti na proljeće (nadam se!)
Kod nas nema lupanja glavom, niti kopanja uha ili nosa, ali ima takvih šiza kad negdje zapne ili nešto ne može izvući...Istog trena vrišti. I imamo strašnih problema s uspavljivanjem. Ni slučajno ne smijemo prijeći rok, onda je gotovo, borbe do izdisaja, neopisivo!
Doručak: zobene pahuljice na vodi s nekim svježim ili suhim voćem, ili na mlijeku s medom, cornflakes s jogurtom ili mlijekom, pir s mlijekom, žganci, griz, čokolino, kruh s vrhnjem, svježim sirom ili abc sirom, baka daje i pečeno jaje, ja nisam baš sretna s tim, ali progledam kroz prstiće...
Večera nam je obično nešto slično tome. Ručkovi su nam problem, pale samo juhice, pa ev. s povrćem i mesom. Ribu voli, ali samo je baka pravi.
PITANJE: kako ste pravili jetricu?
opet nam je ovo bolna tema - nista nece jesti.odra prvotno napisa
![]()
mislim da ce zach takav menu imati sa 5 godina, ako ovako nastavimo.
Evo upravo je Jan pojeo par žličica jetrice..sveki napravila...Skuhala u vodi, dodala mrkvice i ja još usipala malo rižinih pahuljica i to je to!odra prvotno napisa
Nije baš bio razgaljen novim okusom a primjetila sam da baš i nije ljubitelj mesa...
mala digresija...
kopiram postove sa nasih starih jesenskih beba i gle sta nadjem:
Zachu ce uskoro 15 mjeseci, a nocni podoji sve cesci i cesci.momze prvotno napisa
![]()
a tek ovaj!!
koja su to vremena bila, ha!? a Rok sada samo sa mamom u krevetu, ko i moj Zach.miha prvotno napisa
![]()
tako je lijepo citati sve te stare topike...
dobra vecer !
Pozdrav iz Pariza ! Sve je proslo ok, jagic je super , samo mi se nocas budio i poprilicno se isplakao.Mislila sam na kraju da nije uho,ali kako je 15 min vristao nisam mogla ni zakljuciti je li ili nije.Pipnula sam kad je skoro zaspao- nista .Jutros super.
Promjenili smo hotel ,jer ovaj koji sam ja rezervirala online nije ni blizu opisa na internetu.Sobice male, oko hotela nigdi nista , u sred nekog biznis centra... Muz nam nasao bolji i sad smo ok.
Inace nam je lijepo, bas uzivamo, i zderemo. Ja sam jucer kupila 500g neke belgijske cokolade , ostalo jos par komada,bas sam svinja.Ali sama sebe tjesim, pa trudna sam , mogu.
Shiny, drzi se , vibram da radovi sto prije zavrse i janu da ozdravi.Jagic lupa glavom od zid , a jos je gore kad lupne mene glavom u oko... sva oteknem.Kao jutros jos iza sna se digo i bum , ja onako jadna jos spavam... Bilo mi bas nateceno.
La11 - stan je super ... lijep raspored,svaka cast. Pusa bubanoj.
Brine i mene sto nista nece da jede, a pogotovo kad smo ovako negdje pa mu ja to ne skuham ... a on ovo sve nesto meljavi , ove njihove porcije gotovih jela sto se samo zgriju za bebe samo pomirisi i slozi "yuk" facu. Danas je pojeo ok neku pastu bolonjeze. :/ Bar nesto.
Pitanje: Da li ste ikad primjetile neugodan zadah iz bebinih usta? Ma on mi ima ko neku ranicu na jeziku sa strane , i sad jos neugodan zadah... danas sam to skuzila. Sta bi to bilo :/
pusa svima![]()
evo malo sam caprkala po forumu i vidim da bi to mogle biti gljivice ili afte.Sutra idem probat uzet iz ljekarne jednu od preporucenih kremica.Ako daju bez recepta.
jaginamamica, Jan je imao zadah iz usta kad mi je imao trodnevnu virozu tak da to povezujem s bolešću kod njega...
Malo si odi na pretražnik foruma, ima nešto o zadahu kod djece!
Svako malo mi netko uzme pitanje.Ja baš htjela pitat o tom lupanju. Lovro uzme legiće i opali se po glavi i točno tako, ko da čeka kak je to, dal ga boli. Ak reagiram, onda ponovi još par puta. MM poludi kad on to radi, pa mu zabrani, a ovaj onda opet. Ja se pravim ko da nisam vidla, i skrenem mu pažnju na neš drugo, i jednostavno prestane. Nekak se nadam da je to faza. I u kimbaču zna isprobati u stranicu kad sjedi. Onda ga odmaknem. Al nisam ga nikad vidla da to radi dok nisam s njim. Ko da baš predamnom hoće to napravit.
A što se tiče zadaha, ja ga nekad znam osjetiti kad ga dignem nakon spavanja, al to nekak povezujem s time da je žedan, jer je uvijek ful žedan nakon spavanja. Moram malo to pročeprkati po forumu.
E, a jel vi perete zube sa pastom? Nama je pedica rekla da navečer peremo sa pastom, a ujutro na suho. Ja stavim jako malo, pa on to proguta, a pedica kaže da je to ok, da tako dobije fluor. :?
Ja ne perem s pastom. Tj. ja perem, ali Andrej ne.Mislim da je prerano.
Momze, ja sam napisala toliki jelovnik jer su to sve stvari što smo isprobavali i ima prolaz kod njega, što ne znači da pojede baš neke količine. Kako čega, ali uglavnom po par žlica.Ali bi se gušio u rižinim kuglicama, suhom cornflakesu i sličnim grickama.
Zar nitko više nema problema s uspavljivanjem? Mi jedini??![]()
Ivee dobro nam dosle!
Odra mi ti nemamo problema s uspavljivanjem, ali sa spavanjem i dalje po starom, budenje non stop, maksimum je sat i po u komadu. Budi se uz vrisku i jedino je cika umiri. Totalno sam iscrpljena, pravi sam zombi.
Hranjenje, puno bolje nego prije, ali voce nece nikako, fascinira me kako odmah cim joj priblizim ustima nesto vocno zeludac joj se digne i tjera je na povracanje, ali i tata joj je takav. Povrce voli i jede, meso jojmoram nekako zakamuflirat medu povrce ili pastu pa pojede, ribu voli, jetricu nije probala. Danas imamo puricu pod pekom, mljac.
Zubice peremo samo vodom i cetkicom.
Dobili smo od onih baby einstein crtica neki sa zivotinjama i Tonkica ga obozava nakon samo 2 puta sto ga je odgledala vec sve zna napamet, tocno zna unaprijed sto slijedi i imitira zivotinje, cim se probudi pjeva ia, ia jo i pokazuje na dvd da joj upalimo. Primjecujem da sve vise ponavlja rijeci za nama i vec svasta zna reci, a smijesno mi je kad ju pitas koliko imas godina ona kaze TRI.
jaginamamice,uzivajte 8)
odra da te utješim, mi se još uvijek uspavljujemo dojeći i noseći istovremeno, neki dan mi je uspjelo samo na ciki na krevetu, čudo, jedino što ne traje tako dugo kao nekad, kojih 15 min nosanja, pa kad već obamre onda zajedno legnemo, pa onda još čekam da skroz zaspe pa tek onda vađenje cike koje ne pali uvijek isprvasve skupa i po sat vremena, ali to mi je ok, kad se sjetim ljeta, uf onda je znalo i po 2 sata trajat
Mi vise ne peremo zubice. Cim stavi cetkicu u usta dize mu se zeludac i onda ju baci. A meni vise neda u usta...
Sto se tice hrane, najnovije je da nece jesti sam! Ako netko jede kada i on sve popapa bez problema 8)
moram malo hvaliti svoje dijete: već par dana, kad se pogleda u ogledalo ili vidi sebe na slici, nasmije se i kaže: "anjej".![]()
odra prvotno napisa
![]()
zach isto puno prica, vise hrvatski nego talijanski![]()
noa danas preko dana nije imala temp.i sada opet ima. cijeli dan samo cica,ništa drugo nije htjela jesti. sutra ću zvati ped.pa da vidim šta će mi reći
Shiny,ah te instalacije. Ma hajde, sad kad to sredite ste mirni,fakat nije za zezat se s strujom. Nadam ste da ste do Bozica domeka!
jaginamamice,cokolada...njam,njam,odmah su mi pohlepno sline zacurile![]()
la11,nadam se da je Noa bolje!
dobro jutro!
la11, 100% su zubići, javi kako je danas.
ja sam isto zeznula subotu, cijeeeeli dan mi je bilo slabo, imala sam čak par izletavanja iz auta.
neću navoditi noin meni, taj tamani sve što mu se nađe u blizini. mi ćemo uskoro morati na dijetujedino izbjegavam čokolade i slatkiše, a ne dajem mu još ni kravlje mlijeko..
sandra, ajde mi pliz daj link gdje si našla sličicu za avatar, neću, neću te kopirati, trebaju mi takve sličice za nešto drugo.
i mi smo bubani![]()
sanjam71i velika
Ivanu
Meni je moja kćer noćas u 4h razbila donju usnicu kad je u snu sjela i svom snagom se potiljkom bacila na moja usta. Krvi do koljena, izgledam kao boksač...MM prespavao sat, ja se probudila u zadnji tren i doslovno trčala na posao. Inače smo super![]()
šefica razbijačica, mbee čuvaj se!
sanjam71, nadam se da nije nešto gadno...
Bok cure, evo mi smo novi.
Zanima me je li ko od vas išao na alergološko testiranje, i kako izgleda, koliko traje, je li bolno. Svi detalji su dobrodošli. Mi smo u petak naručeni na Srebrnjak, zbog učestalog kašlja, koji ne prolazi već 4 mjeseca a i osipa po koži koji se vuče još od rođenja. Dokt. je prvo rekla da će je zbog tog kad napuni godinu poslati na testiranje, pa kad je prošla godina, onda je rekla da ćemo još malo sačekati, pa onda kad je opet počela naglo kašljati poslala nas da to već obavimo. Sad nas zanima kako to teče, i kakva su iskustva vas koji ste to prošli
Dobrodošla milicica!
Ja sam bila s Evom na testiranju u Klaićevoj. Vadili su joj krv iz vene, prsta i radili prick testiranje (na podlakticu kapnu reagense i bocnu kožu ispod kapljice). Zavisi na šta će vas testirati.
Da ja vec imam nocne more od tih nocnih bacakanja - prije tri tjedna me tako opalio glavom da mi je napukla nosna hrskavica, no kako mi je nos i ovako poveci, razlika je neprimjetna 8)MBee prvotno napisa
Mislim da ima neku virozicu, i mene boli grlo. Jucer navecer se probudio placuci i imao je 37,6. Spavao je dobro, a oko 10 je imao 38,1 pa sam rekla da mu da sirupic i sada je bez temperature. Izludjuje me sto ne mogu biti danas doma. Imam vazan sastanak u 1 i trebala bih se jos malo pripremiti a meni sve ravno, samo zivkam kuci i grizem se sto ga nisam zakazala za ujutro pa bi sada vec bila doma
ra saljem pp
Noa noćas i danas nije imala temp. ko nova je,ali samo cica neće ništa da jede. osim parizeratata jeo sendvić i i ona viče njam.njam ,i parizer je htjela,a drugo ništa
ra,jutarnje mucnine,eh..drz se!
Fakat kuzim koja je to koma.
MBee,vis sefica kuzi da su velike-debele usnice u modi!![]()
Neki dan sam skuhala hajdinu kasu (hm mislim da se to tak zove,mjesaju mi se jezici..),e Buba se najela ko prasence.
A posto se u o ribi pricalo zadnjih dana..ja odlucila danas skuhat,pa da vidimo..
retha, da nije heljdina kasa?
moram prijaviti zachov 'razbijeni' nos tj. prvu tucu u parku.![]()
dosla cuvalica doma sa zachom, pitam ja zasto je zacgu izgreban nos. veli ona 'potukli se, nisam stigla reagirati.'
zach je drzao autic u ruci, prisao mu jedan djecak i pokusao uzeti. zach nije dao, mali ne pusta autic, pa ga je zach ugrizao za ruku, a ovaj je njega ogrebao po nosu.![]()
Pozdrav cure i decki!
Milicica dobrodosla!
ribu i mi danas papamo...nona priprema neku verziju s tjesteninom
jucer sam ga malo osisala...vidi se da sam to ja radila posto mi je to prvi put u zivotu![]()
pranje zubica- samo sa cetkicom, kaladont kad nauci ispljunuti... i prvi put cujem da gutanjem kaladonta dobijaju fluor :/
lupanje - nije dugo bilo aktualno, sad je nova fora skakanje ili bacanje (uglavnom po krevetu)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bubine !
prvo sefica, pa sad Zach.... postali su opasni !
...bubinima pusa..
Ivanu veeeel'kada što prije ozdravi...
nadam se da nije više nitko buban i da je ljepotica Noa ozdravila..
Zach i Eva-wellcome to the club razbijača!
retha da, da, heljdina kaša..I ja sam prije par mjeseci kupila heljdu ali su me onda isprepadali na forumu da kao heljdu treba dati djeci tek sa 5 godina :?
Ubi me al' nisam zapamtila zašto...al' nemoj da te to zabrinjava, znaš da ovdje uvijek ima i 'za' i 'protiv'!
velika pusa za Ivana i Nou, nadam se da će brzo ozdraviti!![]()
Milicica, dobro nam došla i nadam se da će nalazi biti ok.
Mi smo sami cijeli tjedan pa nam je malo![]()
Al proći će brzo...
Danas je A. zaspao baki već u 11 i spavao do 13, tako da sam ga navečer stavila u krevet već u pola 8. Ali već se 3 puta budio. Valjda ćemo jednom na zelenu granu i s tim spavanjem.
Što se sike tiče, nekad je ne traži po cijeli dan, do navečer. Al nekad, čim dođem po njega kod bake, spopada me, otkopčava mi košulju...ma luđo mali!