Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 150

Tema: Jesenske bebe 2005. (4. dio)

ivee

Početno

Milicice dobrodosla. Noi i Ivanu saljemo velike i da sto prije ozdrave. U nas je sve ok, samo sam ja malo poludila :? pa više i ne znam kada sam rodila (mala ispravka u potpisu).
    Pozdrav svima

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moja jubica zubica ima pocetak upale uha. Oko 3 je imao 37,5 odspavao sat vremena, probudio se bez temperature, igrali se... Sve je bilo ok do negdje pola 7 kada je temperatura pocela rasti ko blesava -oko pola 8 je imao vec 39,7 skutrio se meni u krilu, niti oke nije mogao drzati otvorene. Bio nam pedijatar - upala grla i upaljeno desno uho. Ivan se za vrijeme cijelog pregleda drao iz petnih zila, cim je mama zatvorila vrata za dr. Ivan prestao kao da je netko pritisnuo OFF.Nakon cepica temperatura pala, igrao se i sada pajki al vidim pocela je opet rasti temperatura

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Shiny,mislim da je heljda veliki alergen :?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Dobra večer ekipa, evo i mene malo k vama! Sreća ne pišete puno pa ću vas lakše poloviti.

Zach i Eva !

I lupa glavom ili se udara nečim po glavi, prestane kada joj kažemo da će ju glavica boliti. Danas je u jaslicama bila "super", to je tetina definicija za "igrala se cijeli dan, papala i spavala", iako sam se ja bojala kako će reagirati nakon tjedan dana provedenih doma s tatom ona je jutros pružila teti ruke, mahnula pa-pa i ostala, rekla bih čak sretna, za razliku od mene i tate joj (koji je btw. oduševljen 24satnom ulogom oca).
    E da, danas je tata u jaslicama upoznao baku čija curica je u grupi sa I, ima 15 mjeseci i "još uvijek cica", ipak nismo jedine.

Sa spavanjem nemamo problema, zaspala je oko pola 7, u 8 sam ju presvukla, onako u polusnu i evo je spava snom prevednika. Zato je u subotu sa mojom mamom divljala do 11 :shock:. Inače ide spavati oko 8, ovo danas je vjerojatno zato što nije tati spavala kada je došla iz jaslica.

Pusa svima, laku noć

Puse svim bubanima, ozdravite brzo.

Milicica dobro nam došla.

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ajoj, sanjam, nadam se da će vam upala uha proći kao nama. Jan imao temperaturu tri dana i više ništa, čovjek ne bi ni rekao da ima upalu uha. A jel vam pedijatar dao antibiotik?
    Ako sam dobro shvatila, pedijatar vam je bio doma? To je mrak! Šta moram izvesti za, nedajBože, takvu uslugu?
    la11- i ja mislim da je to bilo u pitanju kod heljde!
    Frida-zavidim vam na super prilagodbi na jaslice. Mi ćemo, valjda, u četvrtak opet na adaptaciju nakon skoro dvadesetak dana doma...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

HEJ JESENSKE MAMICE . . .

Mi smo još uvijek doma i bolujemo...Lara vec tjedan dana ima proljev...dobili smo uputnicu za Rebro da odnesemo uzorak da se vidi zašto stalno ima proljev...

Ali zašto se prvenstveno javljam, trebam savjet...od tog silnog proljeva lara na guzi i šire ima crvene prištiće i veliko crvenilo uzduž i poprijeko... Kako da je poštedim muka...jer očito nju peće guza jer se neda presvlačiti a kamoli kupati...

Help us :?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Sanjam, i meni je zapelo za oko taj dio s pedijatrom. Pojedinosti, please!

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Joj, Maya, baš je mala jadnica!!! Ja ti nemam iskustva s tim pelenskim osipima, ali samo da pošaljem pusu da što prije prođe!!

E, da, Sanjam, i mene zanima ovaj detalj s pedijatrom.A ivanu šaljemo puse ozdravilice!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Da dobili smo antibiotik. Pedijatar je jako dobar prijatelj tatinog prijatelja. Prije nego se Ivan rodio ja kao opsesni organizator pocela sam se raspitivati za pedijatra i tako smo dobili preporuku za ovog, ali se ispostavilo da se sprema u penziju a i na suprotnom je kraju grada pa smo se prijavili na kozjak i super smo zadovoljni nasom pedicom, ali u situacijama kao danas (ona je radila u jutro a sutra tek popodne), on dodje k nama iz prijateljstva i suosjecanja prema mom tati jer bi ih ja sve izludila do sutra svojom panikom Inace sam ja prilicno smirena osoba i ne panicarim uopce, cak bi se moglo reci da i znad dosta ali brate kada je u pitanju moja jubica e onda istog trena sve zaboravim!

Maya - ako se na guzi nisu napravile ranice nego je sve crveno i zajedeno osim debele naslage pavlovieve provjereno pomaze jekoderm oliti riblja mast-ubitacnog mirisa ali carobnjak sto se tice ubrzavanja epitelizacije

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Sanjam me pretekla, riblja mast je super, ja kupujem onu Galenskih laboratorija, nema onako jaki miris kako ona Gradskih ljekarni. Pusa maloj guzi crvenoj.

Pusa Ivanu u uho bubino, ovaj dio sa okicama i stiskanjem u krilo mi je taaako poznat (sreća da je trajalo samo tri dana).

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

jutro!

sanjam71, nadam se da je ivan bolje

shiny, super za brzo ozdravljenje. kako je s radovima?

odra, uspavljivanje... eh, to je i nama noćna mora. opet. po sat vremena, nosam ga, cica, ležimo, nosam, ležimo, cica... kad mi je više zlo (a bude mi zbilja zlo), ulazi tata. onda vriska. nemam srca to slušati, pa opet preuzimam ja.
    ne znam kako ću sve to kad još malo narastem. znam, znam, trebala sam ranije misliti, ali šta je tu je. ponekad me malo uhvati panika... noa se budi na svaki šum, šta će biti kad dođe još jedna mala deralica???
    btw, nisam trudna 7, već 11 tjedana!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ivan je danas bolje (za sada). Cijelu noc je imao temperaturu, gledali smo tv u 4, ali u jutro je bio bez temperature. Nece nista jest, samo pije mlijeko, vodu i stapice. Sada pajki pa sam zbrisala na posao na par sati.

ra pa to je vec velika beba

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ra ma dok ti rodiš ima vremena,možda se i noa promijeni

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja cu samo na brzinu da vas sve pozdravim.

Lari, Janu i Ivanu da sto pre ozdrave.

Meni je Strahinja prosle nedelje imao temperaturu, a ja evo bolujem neka 3 dana. Ili imam neku virozu ili sam pojela nesto opako. Tek, evo, ne jedem danima, i sva sam nikakva.
    Strahinja odjednom vise ne voli kasice, vec samo komadice hrane. I to samo ako on sam jede. Nemam ideju na koji nacin da mu dam palentu, proso....pa sam mu zato pocela da dajem hleb (nekad crni, nekad beli).
    Kakav im hleb dajete?

Pranje zuba kod nas vise ne moze nikako da se obavi, jer ne da da mu pridjem cetkicom. Uzme mi je iz ruke i onda je okrene ka meni da on kao meni opere, pa smo se sad vratili na stari nacin, sa gazom.
    I nama su rekli da bebe mogu prati zube decjom pastom, ali ja sam misljenja da je rano. Cak su nam preporucili i tebletice fluora. Je l im ih dajete?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

nelzi i moje cudoviste jede samo ono sto moze sam (prstima normalno ). Palentu skuham na tvrdo, pustim da se ohladi i onda mu narezem kockice, prutice... moja baka mu je neki dan skuhala palentu i dok je jos ono bila tekuca ulila ju u posudice za led, one u obliku zvjezdice, mjeseca - e to je bio hit mjeseca

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

sanja, dobra ideja.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mome se od palente diže želudac. Kao i od sve ostale hrane, uostalom

Ali zato se tušira bez zatvaranja očiju

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Roko 8)

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

pa, nije Roko dzaba beba-riba.

Ra, cestitke na uznapredovaloj trudnoci (pratim te i na kruzocima)!

Pusa bubanima.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Bubinima (i malim i velikim) ~~~~~~~~~~~~~ i puse!

Roko - super slikica, prava ribica!

Kopiram s ljetnih:
    mi smo sinoc bili u Klaicevoj s Brunom jer mu je bio malo pomaknut zglob u laktu...doktor je to u jednom potezu namjestio...Bruno je to hrabro prezivio...zaplakao i poceo vikati da mu obrisem suze...ja sam bila sokirana tretmanom sestre na prijemnom salteru koja nas nije pitala sto se dogodilo nego zasto je on jos budan ...
    ja sam kriva jer sam ga drzala za ruke i on se izvinuo unazad

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

dobra vecer ,evo vratili se i mi.Bilo je super super, kad stignem okacit cu par slikica.
    Afte su prosle zahvaljujuci nekim kremicama sta su preporucile francuske farmaceutkinje
    A joj ...svasta ima.Za bebace ....sve drugacije ...hrana ...kasice...sve je super ( samo se jagi nije ni to svidjalo nego meni)
    A hrana stvarno fenomenalna....sve petice, ja mislim da sam se udebljala ova 4 dana 4 kila.

Vas puno ima bubanih i razbijenih noseva i usana , svima saljem puse ozdravilice.

Roko je pravi djecak Super sto vec pricaju ... Jagic , na telefon , mobitel ili kakav interfon non stop doziva babu, tatu... jer ga oni stalno zovu na telefon, mene rijetko :/ ali dobro komuniciramo motima .

Ra, noa jos cica? Svaka cast mamice! Bice borbe kad stigne pojacanje

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

slike od Roka su uvijek 8)

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Roko majstor!

Veronik, ljubi Brunčeka, miš mali!

Ra, kod nas totalno,ali totalno ista situacija s uspavljivanjem, mogla bih prepisati od riječi do riječi. Kad tata uleti u priču, Andrej ili vrišti i grčevito plače (ako ga nosa, ljulja, pokušava uspavati) ili sjedi na krevetu, plače i pokazuje i gleda prema vratima čekajući mene (ako samo dođe leći pored njega). Baš mi je uspavljivanje problem. A i spavanje... Noćas se nekoliko puta budio, prebacivao preko mene (imali smo cijeli krevet za sebe), stenjao, kenjkao, sisao... I onda se probudio u 5.45!!! Poludjela sam! Tako da vjerojatno idem spavati za koju minutu.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi se opet borimo s temperaturom. Tokom dana mu je rasla do 38,3 a navecer opet 39,5. Cim vidi toplomjer dere se ko blesav.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Sanjam opet vidim I, čim bi joj približili toplomjer plač, siroče, znala je da iza njega slijedi sirup. Vibram da jaaaako brzo pospremite toplomjer, na duže vrijeme naravno.

Roko 8)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mali bubani proci ce.. drz te see..!

Evo dolje u albumu sam stavila par slikica iz pariza ..Da vidite kako je Jagic porastao, a kao da mu je pocela rasti i kosa . Vise nismo celave nehodalice

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Jago je presladak! Pravi mali čovjek. A ti si, veliš, trudna? Po slikama nikad ne bi rekla 8)

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

a Noa dobila nekakav osip,po trbuhu,leđima,vratu i čelu. pretpostavljam da je od parizera,jer drugo ništa novo nije jela. sutra pop.idemo kod ped.pa ćemo vidjeti :?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala
    Annie , kad organizirate tu kavu? Ili da je ja kuham pa da svi lijepo dodjete kod nas do maksimira.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj la11 prvotno napisa
    a Noa dobila nekakav osip,po trbuhu,leđima,vratu i čelu. pretpostavljam da je od parizera,jer drugo ništa novo nije jela. sutra pop.idemo kod ped.pa ćemo vidjeti :?
    a da to nije osip kao dio rozeole?

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj sanjam71 prvotno napisa
    Citiraj la11 prvotno napisa
    a da to nije osip kao dio rozeole?
    čega??

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Trodnevne viroze...ak je imala temperaturu par dana i poslije osip..to je to!
    Da preduhitrim Sanjum!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

hm mozda sam krivo napisala naziv :? ma znas ono "trodnevna groznica"-temperatura tri dana i onda osip kada temperatura ode pa pa. Mislim da je bio clanak negdje na rodi

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

našla sa,ima u pretražniku.

pa možda i je to to. imala je temp do ned.popodne,a jučer su joj se pojavile male točkice,a danas malo više.
    nadam se da nije ništa stašnije od toga

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma sigurno je to, da je neka druga dj bolest imala bi dalje temp, a kod alergije na hranu osip je najjaci na trbuhu gdje i pocinje (ak se dobro sjecam)

pusa noi

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

sada mi je lakše,danas kada sam ju vidjela onako osutu slabo mi je došlo.
    nisam znala šta da radim.
    njena ped.nije radila pa sam zvala neku drugu i isto je rekla da ako nema temp.da nije ništa opasno.
    sada mogu na miru ići spavati

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pusa Noi!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj odra prvotno napisa
    Ra, kod nas totalno,ali totalno ista situacija s uspavljivanjem, mogla bih prepisati od riječi do riječi. Kad tata uleti u priču, Andrej ili vrišti i grčevito plače (ako ga nosa, ljulja, pokušava uspavati) ili sjedi na krevetu, plače i pokazuje i gleda prema vratima čekajući mene (ako samo dođe leći pored njega). Baš mi je uspavljivanje problem. A i spavanje... Noćas se nekoliko puta budio, prebacivao preko mene (imali smo cijeli krevet za sebe), stenjao, kenjkao, sisao... I onda se probudio u 5.45!!! Poludjela sam! Tako da vjerojatno idem spavati za koju minutu.
    noa se koji put probudi i u 4.30! i onda se valjamo po krevetu kojih sat vremena i na kraju svi na noge. inače, ta vika kad ga uzme tata - bez suza, samo protest! i onda zamisli još jednu malu štrucu u društvu! moram brzo nešto smisliti, čitala sam kako su vitu preselili u svoju sobicu pa je puno bolje s buđenjem. tako da se i mi bacamo na uređenje dječje sobice... svi prijedlozi dobrodošli

jaginamamice, vi ste stvarno svjetski putnici.... jagić

la11 čekamo vijesti, sigurno je osip prošao

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Eto...mi se danas selimom kod svekrve...nadam se vrlo kratko!
    Bili kod pedijatrice, kaže da mu je bubnjić još uvijek malo zamućen ali od ponedjeljka može u jaslice!
    I da mu svakodnevno kapam fiziološku u nosić-a to radim od kad se rodio, više puta dnevno i eto ga-ipak je dobio upalu uha!
    Nadam se da je Ivan bolje!!
    jagina mamica..mmm pariz...a jagić..ma

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nadam se da su svi bubani bolje!

Jeste li vodili klince kod Djeda Mraza? Kako su reagirali?
    Šogorica mi idući tjedan vodi Evu a kako ja radim ići će MM s njima. Strah me da Eva baš i neće htjeti njemu po poklon...mislim nek' se snađu, ali bit' će ju problem smiriti ako se prepadne.

Jago je 8)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam ko zombi. Do tri smo skidali temperaturu, a onda opet nisam spavala jer sam ga stalno pipkala da li opet kuri, tako da je oko 5 vec bio i on iznerviran i zavukao glavu pod jastuke da ga ne diram

Sad dodjem na posao i dodatno se uzrujam! Kako nisam zbog spontanog bila na zadnjem modulu MBA dogovor je bio da dobijem jos dva rada uz ispite kao nadoknadu. I tako svima je rok za predaju ispita 15.1. a meni sa duplo vise zadataka 2.1. grrrrrrr

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

bubanima

Noi se malo povukao osip,ali svejedno idemo pop.kod ped.

a bili smo kod djeda mraza,ali noa se bojala.sve je bilo ok dok nismo došle do njega.nije plakala ali morala sam ju dignuti i stisnula se uz mene,a mraza nije htjela ni pogledati

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

dobar dan curke, pozdrav svima koji nas znaju ili ne, pusa svim zdravima a bubanima dvije
    danas mi je laganini dan na poslu pa sam stigla malo prečitati zadnju stranicu
    mi smo sada dobro, prošli mjesec sam radila cijelih 5 dana a toliko je i ljubav bila u jaslicama, ostalo smo se oporavljali i mazili doma-čitaj nije mi da da ga ispustim iz ruku uopće
    smršavio je i imunitet mu je pao pa ga sada "šopamo", počeo je malo jesti dok je bio doma, ali sada opet štrajka zbog povratka u jaslice
    i dalje puno cicimo, ponoći se ne skida, ja mijenjam strane kad se pokočim
    uspavljivanje samo ja kad sam doma inače suze...
    ra kako sam ljubomorna ženo, čestitam-ja još nemam ni mengu
    neko je spomenuo kavu, o bilo bi vas lijepo vidjeti
    imamo 10 zubića, 1, 2 i donje 4
    peremo zube samo s vodom kad peru mama i tata, koje četkice koristite jer nam se ona iz babylove tria ofucala

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

irenask imaš u DM-u među četkicama za odrasle i male za 6-24 mjeseca. Jako su mekane i šarene.

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hej Irenask-znači ni vama s jaslicama nije baš super..i kod nas je ista situacija, dva dana u jaslicama, 20 doma!
    Zanima me nešto-jesmo li mi jedini nehodači na jesenskim? Ok..među najmlađim smo ali Jan nikako da se ohrabri pusti! Jedva hoda kad mu dam jednu ruku, samo traži dvije!
    I drugo..pričaju li nešto suvislo? Jan govori tata (ali mislim nesuvislo), baba, ku, ga (ne znam šta znači) i tako brblja...ali najviše pokazuje prstom tj. stalno pokazuje prstićem šta želi i onda ako pogodimo njegove želje kesi se od uha do uha...
    Kak je kod vas?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Shiny prvotno napisa
    I drugo..pričaju li nešto suvislo? Jan govori tata (ali mislim nesuvislo), baba, ku, ga (ne znam šta znači) i tako brblja...ali najviše pokazuje prstom tj. stalno pokazuje prstićem šta želi i onda ako pogodimo njegove želje kesi se od uha do uha...
    Kak je kod vas?
    O da mi doktorirali pantomimu!!! Brate lamace rukama sve u deset, a od "rijec" osim tata i dede (mazno i njezno), baba (njezno) mama (njezno ali rijetko) i nana=Sanja (ljutito i cesto) sve ostale rijeci i dalje zamjenjuje E s razlicitim intonacijama 8)

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Shiny Eva je prvi samostalni korak napravila s punih 14 mjeseci a sad vec trckara.
    Sto se tice govora dosta brblja: mama, tata, baba, dida, teta, Eja, pava (spava), pupa (to je i kupa i pupak), kuka (kruška), ti-eti-pet (tri-četiri-pet, iz nekog razloga jedan i dva neće), va-va (pas), ma (maca) itd. i po najnovijem DA kad nešto od ponuđenog hoće. Sad je baš u fazi da ponavlja kao papigica.
    Mene pak "muči" što ona nikada ne traži jesti i piti a vidim da je žedna kad joj dam.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

La11, vjerojatno je to od rozeole, trodnevne vrucice.

Veronik, zao mi je zbog Brune, pusa hrabrom djecaku.

Moram vam prijaviti kako sam se sinoc izblamirala na proslavi 60 godina UNICEF-a u kristalnoj dvorani hotela Westin(bivsi Interconti). U dvorani je bilo nekih 800-900 ljudi, sve zamraceno, na pozornici Blazenka Leib, Bojana Gregoric, Gibonni itd...
    ja cucim pored zach i najednom se sva svjetla u dvorani upale. u tom trenutku skuzim da je zach pritisnuo neke gumbice koji se nalaze upravo u njegovoj visini. :shock:
    u panici, ja pocnem pritiskati ostale gumbice i ukljucim nekakvo rotirajuce svjetlo...

netko od tehnicara je sredio stvar i ugasio svjetla. u trenutku kada je bojana gregoric urucivala zahvalu jednome od donatora, svjetla se opet upalise (ovaj put je zach bio sa MM). ljutiti tehnicar protrca pored mene upitno vikajuci "pa, k vragu tko sad opet pali". ja pogledam na drugi kraj dvorane, kad ono MM i jos dva striceka skupili se oko Zacha i pokusavaju ga odljepiti od 'napravice'. ajme majko mila.

poslije se popeo na pozornicu i pleaso 20-ak minuta, ali to je bilo ok. sta je to dijete sposobno napraviti samo ako ga pustim na sekundu samog....

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    ja cucim pored zach i najednom se sva svjetla u dvorani upale. u tom trenutku skuzim da je zach pritisnuo neke gumbice koji se nalaze upravo u njegovoj visini. :shock:
    u panici, ja pocnem pritiskati ostale gumbice i ukljucim nekakvo rotirajuce svjetlo...
    Zach majstore!

ivee

Početno

Shiny mi smo stariji od vas a nista puno ne pricamo osim baba, mama, tata i glavna riječ daj daj. Sve drugo joj je ba i naravno pantomima. Trcimo (ne mogu napisat hodamo jer doslovno trči) od njenog 11-og mjeseca, ali i pada. I sada od brzine padne, ali se doceka na ruke, digne i opet ispočetka.
    Bolesnim malcima veeelika .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •