Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 150

Tema: Jesenske bebe 2005. (4. dio)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zach bravo majstore!!!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

zach
    shiny-hodamo mi već dugo pa nismo mjerodavni, pričamo nesuvislo, puno pokazujemo prstićima, "kaže" tata, mama i zizize (iliti cicice) kad vidi svoje hranilice

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj irenask prvotno napisa
    ra kako sam ljubomorna ženo, čestitam-ja još nemam ni mengu
    hehe, ni ne treba ti za to! i meni je došla jedna, ma ne može se to ni nazvati mengom i .... eto nas gdje jesmo

Citiraj momze prvotno napisa
    poslije se popeo na pozornicu i pleaso 20-ak minuta, ali to je bilo ok
    e a ja bih ovo tako rado vidjela
    kako vaši plešu? noa je presmiješan, samo maše glavom gore dole, ma najbolje paše uz neki heavy metal!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Eva mrda bokovima lijevo-desno i maše rukama...meni je najbolja kad stane pred ogledalo i glumi. Kad joj stavim špangicu ili neku kapu odmah ide pred ogledalo i divi se sama sebi.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Zach, legendo!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Hi, everybody!
    Evo da se i mi uključimo, baš sam vas mislila pitat šta znaju bebaći pričat, kad ono započe se tema. Mogu reći da sam zadovoljna, Kaća zna dosta toga: mama (zove me svom snagom kad se ukaka, a i nekim drugim situacijema), tata, deda, baba, papa ( za spavanje i pa-pa, već odavno), abuka(jabuka), Anja (jako lijepo izgovori), am-am (kad je pitam hoće li večerati, ili doručkovati) imitira psa, mačku, kravu, konja, koku, patku, i sve ih pokazuje u slikovnici. i to je to, kao što rekoh s tim sam zadovoljna, ali...
    sludih se od brisanja poda jer ona puže mjesecima. Sad je počela hodat uz namještaj ali je puzanje još uvijek glavni način kretanja. Ne znam koja će joj bit sledeća faza al ako ne prohoda za mjesec ja ću šiznut.
    Inače ne vodimo je za rukice, zbog čega nas bake, tete i ostali... bla, bla, bla...jako kritikuju. Al mi po svome
    Pusa svima

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

bubanima

Jagic je presladak,a Zach 8)

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

tu sam al ne stignem puno pisati...

saljem ~~~~~~~~~~~~ bubinima!

Jagic putnik slikice su super!

Zach tehnicar

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

zach e stvarno sam se od srca ismijala!
    maher!

mi imamo obavezne zastite na uticnicama u dubrovniku a i ovde ih trebam stavit.Uzme fen i tocno nosi prema uticnici i pokusava utrat. :/
    mm izludi od panike.
    a mali ko za inat, zanimaju ga najvise telefoni punjaci razni kabeli.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i mi se prijavljujemo u klub puzača, još uvijek je četveronoške najsigurnije, ne pokazuje baš namjeru za uskoro prohodavanje
    priča malo, uglavnom mama, i prstima pokazuje, čak sam nedavno dobila komentar da ne hoda jer se stalno nosamo u marami
    Zach legendo

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Noa je prohodala sa 13,5 mj.

priča ko navijena,svaku riječ ponovi

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Super , ma polako bolje je da puzaju.
    jagic tek prosli tjedan prohodao, ali je dosta vec stabilan, ne da da ga ja drzim za ruku kad smo vani ..pici on sam ...

kako su bubani???

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jagić je prezgodan!Pravi dečko!

La11, jel je trodnevna? Meni odmah palo napamet kad si napisala da se osula, pa vidim dalje da su i drugi isto pomislili.

Milicice, pa Kaća je prava mala pričalica! Koliko li samo toga zna!
    Andrej kaže mama (uglavnom strogo i zahtjevno, nekad nježno), tata (uglavnom nježno i mekano), baba (ali ne upućeno baki, nego ovako. uglavnom kaže zajedno baba deda), žiža (svjetlo), teta, pa-pa, Anjej (Andrej), ika (slika), jaja (ima onu tomijevu igračku jaja), brm (sve na točkovima), bam (balon i lopta), tita (čitaj), aja (hvala), bau bau (pas, ali i većina ostalih životinja), zna kako kaže mačka i krava, druge ne.

Ima novu foru s dnevnim spavanjem - ranije zaspi (već oko 11 - pola 12) i manje spava. Tako da je navečer već oko pola 7 koma pa rastežemo do pola 8.

Hoda dosta spretno i brzo. sad ga zanimaju stepenice pa vježba to, zasad još u četveronožnom stavu.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A Zach...ma što reći 8)

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

odra je,bile smo kod ped.i kaže da je

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

evo nas opet doma... dakle radila sam 3 dana u komadu ovaj ut su zubi, rastu mu gornje 4e (donje već imamao), svi do sada su prošli bezbolno ali ove. temperatura, suze, nosanje na cici juer 3 sata u komadu-dok tata nije došao sa dentinoxom, užas
    spavao je duže jutros i evo ga opet, nema temperaturu al je kencav a i nekak mu nosić previše curi za moj ukus pa mi je drago da smo ostali doma da mu to malo sredim, a kaj će mi reć na poslu ne želim ni misliti
    ra kaj si sredila s poslom?
    la11 stan je mrak

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

irenask ajoj, fakat vas je zaredalo. vibrrrrrr da zubići izađu što bezbolnije. mi s tim nismo imali većih problema (osim što strašno slini), ima ih već sigurno 15ak.

posao - a ništa, radim već skoro 4 mjeseca, pa do kad ide - ide. rekla sam im da sam trudna, da za sada radim do daljnjeg, a poslije ćemo vidjeti. trebaju nam novci naravno kao i svima, tako da moram raditi.

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Eto me, javljam se iz redakcije...
    Samo da prijavim-Jan je jučer napravio samostalno tri koraka :D
    Jaooo, koji super osjećaj, skoro sam zasuzila!
    Frajer se jednostavno pustio, digao rukice u zrak i prošetao...Nadam se da će sada malo po malo tako i nastaviti..
    i nadam se da se u utorak vraćamo doma!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Bravo JR!
    Sad će to brzo ići...par dana kao robot, mahanje rukama a onda trk.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Irenask, vi nikako na zelenu granu.
    JR, pusa!

Zach je bas smijesan kada plese - on stoji i onda se okrece oko jedne nogice, a ovom drugom lupka u pod, rukice izvrce prema ledjima. ne moram reci da je to prekopirao sa MTV-ija.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Samo da se javimo nakon dužeg vremena da smo tu i čitamo vas.
    Tin hoda ko pravi, brblja ko navijen (iako se ne raspoznaje baš puno riječi). I dalje muku mučimo s jaslicama. Napredovao je utoliko što super jede i kad je tužan dođe do tete, digne ruke i počne tuliti da ga nosi. Spavanje je i dalje veliki problem-to dijete odspava 15 minuta, a izdrži navečer do pola osam :shock:
    Dosta se mučimo s bolestima, pa smo sad u fazi traženja tete čuvalice da pregrmimo tako ovu zimu, a na proljeće bi ga onda vratila u jaslice.
    Pusa svim bubanima da što prije ozdrave

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~ svim bubinima!

Irenask

Školjkica - ne obaziri se na komentare, takvi vjerojatno misle da bi bilo dobro da je u hodalici a ne u marami

Jan Rudolf

Ostalima puse!

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

N-ti put sjedam za komp, uvijek me nešto/netko prekine.

Pusa bubanima, ja opet moram kuc-kuc, mi smo zdravi. Iako su svi oko nas bolesni, i samo je pitanje dana kad će Lovro zašmrcavit. Sad nam je i tata zakurio. Ja svaki dan iscjedim naranču, limun i grejp, pa Lovri razrjedim sa vodom, a ja čistaka popijem. Smiju oni to već sad, ili?

Lovro je prohodao sa 13.mjeseci, a propuzao mjesec i pol prije toga. Kod njega uvijek ide sve po kratkom postupku. Tako će valjda jadnog dana i propričati. Sad je, ko što je netko već spomenuo, sve E, u raznim intonacijama. Kaj je najgore, ja sve te njegove E razumijem, tako da frajer uopće nema ni potrebe naučit govorit. Ništa, ali ništa osim tata. A sve razumije. Mi kasnimo sa svim, pa će i progovorit među zadnjima. Jedino mu klopa ide..

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj la11 prvotno napisa
    Shiny,mislim da je heljda veliki alergen :?
    Ajme,fakat? Sad ste me isprepadale..
    Iako,to sto sam ja dali Bubi je vjerojatno ricet,pokusala sam mami objasnit sta sam ja to kuhala ona kaze ricet ti je to.. E sad vise ne znam sta sam djetetu dala :smajlic koji se lupa po glavi:
    Buba je to jela dva dana za redom i sve pet,i jako joj se svidilo. A sta ak se prica da je i ricet alergen..???
    Ah,alergeni,mene vise brine med,jagode,orascici..citrusi..,jerbo ovo za tu heljdu nikad cula da je alergen :?
    MBee,kad vec o prehrani pricamo..ste vi probali vec soju?
    Zach,ajme sta mami vlastitoj uradi.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

retha pravim joj kašice sa sojinim mlijekom i probala je sojin jogurt čist i sa voćem i sojin puding.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

bili smo jučer kod djeda mraza. :D
    već sam bila spremna kako ćemo mu skupa sjediti u krilu, ali noa je bio oduševljen. kad smo ga maknuli, opet mu je trčao, stalno se gurao da bi opet. eto, to me baš iznenadilo obzirom na reakcije nekih malenih prije njega.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mene samo strah da Djedica ne ostane bez naočala jer šefica još uvijek svima skida naočale.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ista stvar. probao je skinuti ih. ali djedice su iskusni mislim da se zapravo i nije bojao zbog naočala, tako ih je fokusirao i trudio se uloviti ih.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Hello svima!

Najprije ću se hvaliti: I hoda, već dva tjedna, zna reći tata, pao (kada nešto baci) pa-pas, bac-mačka, daj, njam-njam; u jaslicama je super, za sada zdrava.

Ja sam doma, pokupila sam neku virozu i jučer zbog povraćanja završila na infuziji, strašno kako me iscrpilo.

Zach je pravi, kakav UNICEF, kakve proslave, zna se tko je zvijezda večeri .

Kod djeda mraza ćemo ići, vjerojatno sutra ili u nedjelju na Božićni velesajam, nadam se da mu neće počupati bradu.

Pusa svima bubinima, idem odmarati.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Frida drž se
    mi opet zakurili nakon samo 3 dana vrtića

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I mi nakon 4 dana

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

jos ~~~~~~~~~~~~~ za bubine

sutra valjda i mi idemo na velesajam...nadam se samo da nece biti bas prevelika guzva

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Frida,ajme..na infuziji,satralo te opako. Drz se!
    Mislim te bolesti..ajd vise da dode zima pa zamrzne te bestije! Bubanima~~~~~~~~~~.......
    MBee,znaci Evi je ok soja? Ma ja to pitam jerbo gledam da bi joj mozda tu i tamo dala neki keksic da se osladi,a nasla sam neke sojine koji nisu zatrpani secerom i djeluju simpaticno.. Hm,ma ne zuri nam se,nego eto..gledam opcije..
    Kod Djedice idemo u utorak,MM-ova firma organizirala besplatnu predstavu u kazalistu lutaka i tamo ce bit DM i neki simbolicni darovi. Mene totalno zanima kak ce joj se svidit u kazalistu.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

retha Eva ju jede, ali to nije neko mjerilo jer ona jede sve. Meni je bilo bitno da nije alergična da jede jogurt pošto ne smije ništa mliječno.
    Jučer smo joj prvi puta dali kivi i pojede cijeli u sekundi. Od slatkog joj dajem sušeno voće i dječje piškote. To nam je jutarnji ritual. Nakon što se pomazimo u krevetu pitam ju hoće li keksić i trči u svoju fotelju, dam joj kutiju, uzme piškotu i gleda žutokljunca dok mama na miru popije kavu

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ajme MBee blago tebi,Noa nije ni sek.na miru,ja kavu pijem cijeli dan,a jesti niti ne stignem

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

šta ima jogurt od soje?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ima i obični i voćni jogurt od soje. Bude ona mirna i po 20-tak minuta kad joj pustim crtić.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Znam da ima puding od soje,njam-njam! Za jogurt pojma nemam.
    A sto se tog susenog voca tice..Buba to nis ne pojede,pocucla i izbaci van..
    S cokoladnim bonbonima se igra (kad ih kupimo dam joj da ih potrpa u zdjelicu),nikad nije u usta stavila...samo mirise omot.
    Hm,mozda fakat ne voli slatko.. Ma to je previse cudno!

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa
    Ima i obični i voćni jogurt od soje. Bude ona mirna i po 20-tak minuta kad joj pustim crtić.
    super,morat ću onda u potragu za jogurtom.kupiš to u nekom posebnom dućanu ili?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam našla u Bio-bio trgovini.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Napomena, mali voćni jogurt košta 12kn :/

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

a već sam se navikla na takve astronomske cijene,riž.mlijeko je kod nas 18 kn

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dobra cifra!

Puse bolesnima, da što prije dođu natrag u top formu!!

Mi smo zdravi, ali i dalje problemi sa spavanjem. Danas smo opet budni od pola 6. Što reći - zombijam!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nas je baš krenulo. Osim što kuri već 24 sata, danas smo dobili i dio nalaza iz Klaićeve i na žalost pridružujemo se alergičnima na kravlje mlijeko No barem nije glutenska enteropatija...

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

pa to je strašno,sve više beba,djece je alerg.na kravlje mlijeko.

Mbee da li ste možda probali kozje mlijeko?

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ajoj, mamanatali, baš mi je žao!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Cure vi čije su bebe alergične na kravlje m., kakvi su simptomi?
    meni Kaća uglavnom svaki put nakon što popije, ima tečnu stolicu. Po koži joj je nekakvo crvenilo još od rođenja, ali ne znam da li to može imati veze s mlijekom?
    Danas poslije silnih alergoloških testiranja ja i dalje ostajem u nedoumici, a čini mi se i dokt. Svi testovi su negativni na alergene, ali mi ipak rekla da izbacim k. mlijeko, sklonim sve osim pamučnog s nje, i sve plišane igračke.
    A o kašlju koji već dugo vuče, da ne govorim. Slikala pluća, poslala je na uzv srca? Hm, ne znam da li je vrijedno njenog stresa koji je danas doživjela. Uzv tek slijedi, i baš se mislim pitati dokt. jel neophodan. Muka mi od današnjeg dana.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ajoj, mali alergičari...

A nama je jučer bilo veselo - imali smo neko slavlje i ja odlučila se isto pojavit. Došla je moja mama pričuvat Roka ( i probat ga uspavat). Nakon 45 min zvoni mobi - a moja mama stvarno ne zove osim zaista ne može izač na kraj s njim :/ ). I veli da joj ga je full žao, da je užasno tužan, da plače i samo zove MAMA i gleda prema vratima. I da ga ne može animirati apsolutno ničime. Spavati - nema šanse, vrišti ko lud.
    Onda sam došla doma, koje je to bilo veselje!!! I odma drugi čovjek - smije se, igra se i bez problema zaspi. Uspavala sam ga i vratila se natrag.

Di nam je Miha??

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Roko

bubinima ~~~~~~~~~~~~~~~ i puse!

Teo nije alergican i sve jede, cak i pretjeruje...natrpa usta i jos drzi u rukama koliko moze bez obzira jel to sto jede nesto slano ili slatko..tvrdo ili mekano... i cim netko nesto pocne jesti evo njega i trazi i on

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Noa dobije osip oko usta i svagdje gje joj mlijeko dotakne kožu

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •