da se i ja prikljucim ovim ljetno-jesenskim bebama jer moja Nika je tu negdje. Ne uspijem cesto upasti u forum jer na poslu cesto ne stignem, a doma pored Nike jos manje.Kad zacori, i meni se oci preokrenu i brzo sam u krpicama. Kaj se tice nas, moram pohvaliti Niku, ona od srpnja nema pelene, trazi tutu, kaka, piski u tutu i to ide divno. Ima jos nocne za svaki slucaj, nekad je suha, nekad krcata, od tog jos ne odustajem.Al ima novu foru, ne znam kak vasi miceki, Nika je u zadnjih mjesec dana uzasno, uzasno zalijepljena za mene, ne mogu na wc, kupaonu, drama, plac, urlik, i ne da se smiriti. Ni MM ni baka, nitko!. oce samo mamu, pa satima znam s njom citati,crtat nakon posla, al moram i na wc koji put a i pojest nekaj. A znate na koju foru sad pokusava izvuci me iz kupaone? tak da se spisa u gace, namjerno! i onda veli, evo mame, sad ce mama doci! moram smislit plan kako to rijesiti jer ak cu se pojavljivat odma iz kupaone na to, jos bumo se vratili u pelene!!! :shock: Kak vasa djecica, jeste imali tu fazu ili je svi imate? Nika je uvijek bila posebno vezana uz mene (ko i kod svih valjda), al ovo u zadnje vrijeme je gotovo neizdrzivo, jos cu ja morat stavit sebi pelene jer nemrem do wc pored nje![]()