Citiraj tinkie winkie prvotno napisa
Mina. baš mi je žao, nikad kod vas na zelenu granu... Ne stignem sve pročitati, je li vam se barem tata vratio, ili si i dalje sama s klinkama. Držim vam fige
Sama sam, nema nam tate još dugo, dugo. Je da ga nema već par tjedana ali tek je otišao, neće ga bit još par mjeseci. Još ne zna datum povratka, ovisi kad im šef složi zamjenu, najvjerojatnije početkom ljeta, ali možda i tek na jesen

Ali bar se čujemo stalno i prek moba i prek neta, kad smo bili u bolnici zvao par puta na dan...
On bi se najradije vratio, pogotovo sad kad su stalno bolesne, ali ovo nam je super prilika da zaštedimo nešto pa možda kupimo veći stan ili bar novi auto. Grozno je što se u svijetu sve vrti oko novca ali recimo da on nije tamo ne bi ja imala baš za plaćanje bolnice, kojekakvih gluposti za imunitet i sl. Ne bi si mogli priuštiti ekstra trošenje, pogotovo dok sam na porodiljnom, a ni inače mi plaća nije neka- ne bi od nje preživjela

Njojza :D

Što se tiče slatkiša mi ih nažalost volimo- vjerojatno zato što sam ja uvijek govorila da moje dijete neće jesti to i da nek nam svi donose voće umjesto čokolada. Mo´š mislit, već odavno svi donose čokolade i sl. gluposti. U početku smo uspjevali nekako skrivati, zmuljati ju, ali sad zna do stoji a uvijek doma imamo nešto jer ja i tata znamo tamanit po noći