Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Bolovanje nakon bolovanja (čuvanje trudnoće)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Bolovanje nakon bolovanja (čuvanje trudnoće)

Zanima me slijedeće: Do prije 3 mjeseca sam bila na čuvanju trudnoće koja je završila pobačajem. Sada sam opet trudna i moram na čuvanje. (znači 3 mjeseca sam radila).
    Kako se sada računa prosjek zadnjih 6 plača? Šta treba pisati u onom obrascu koji trebam predati na HZZO?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nisam ti skroz ziher ali ja sam u 2. mjesecu imala prometnu i bila na bolovanju dva mjeseca sto knaci do kraje 4. mjeseca od proslog sam mjeseca ne bolovanju ( sad sam 27+5) i kad sam nosila papire i prosjek zadnjih 6. mjeseci pitala me zana u HZZOu sta je bilo s tim 4. mjesecom i kad sam joj objasnila da sam taj mjesec dobila placeno od njih ( imala sam pravo ne 100% jer je bilo - povreda na radu vracala sam se s posla kad sam se slupala) rekla mi je da onda to ne racunaju u prosjek ! :?
    Neznam budemo vidli! nije mi jasno

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evo saznala sam na HZZO-u. Možda će nekome pomoći.
    Dakle, treba ti na ER-1 obrascu 6 prošlih plača, s tim da za one mjesece koje si bila na bolovanju (preko HZZO) pišeš sate bez naknade u rubriku 9.
    I onda oni lijepo izrečunaju prosjek. Nosim to ovaj tjedan, nadam se da neću imati problema!

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Odnjela sam na HZZO i dobivati ću samo 1700 kn jer isplate od bolovanja (od HZZO) ne idu u prosjek, moraš imati najmanje 3 isplačene plače. Ja imam dvije.
    Zna mi li netko reći kako će mi se onda računati prosjek za porodiljni? Šta ću sada cijeli porodiljni dobivati 1700 kn?
    Jel se mogu vratiti na posao još mjesec dana?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma, nemoguće!
    zar nije bilo da moraš raditi cijeli jedan mjesec i još nekoliko dana :? Odnosno, jednu punu isplaćenu plaću i još par dana.
    :? :?

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nije. I to sam ja radila 3 mjeseca, ali oni ne gledaju zadnji mjesec (znači sada sam predala krajem 12 mj, oni gledaju do 30. 11.)

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa
    Odnjela sam na HZZO i dobivati ću samo 1700 kn jer isplate od bolovanja (od HZZO) ne idu u prosjek, moraš imati najmanje 3 isplačene plače. Ja imam dvije.
    Zna mi li netko reći kako će mi se onda računati prosjek za porodiljni? Šta ću sada cijeli porodiljni dobivati 1700 kn?
    Jel se mogu vratiti na posao još mjesec dana?
    Ne zna nitko?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja mislim da bi trebala dobivati svoju plaću.
    jedino ako nisu išle neke izmjene :dunno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •