Citiraj Mea prvotno napisa
Bok svima,
Imam pitanje, kako funkcioniraju komisije u Rijeci, da li trudnice imaju prednost ili? Da li rade svaki dan ili je za trudnice treba doći točno određeni dan? Ja ne mogu nikoga poslati da ide umjesto mene nažalost pa me zanima...I još nešto meni pravo na bolovanje ističe 13.12 a to je subota, da li trebam onda ići u petak 12 ili je ponedjeljak nakon toga kasno?

Puno hvala na odgovorima. Pozdrav, M.
U Rijeci trudnice nemaju prednost Meni je gospođa, kad sam pitala da li trudnice imaju prednost, odgovorila: "Čujte gospođo, trudna, ne trudna, svi moraju čekati red." Bilo nas je nekoliko trudnica (3-4) i sve smo uredno čekale zajedno sa svim drugima, a čekaonica je bila krcata. E sad, možda im nije bio dan, ali ne vjerujem - tamo nitko ništa ne govori - ako netko nešto i pita, samo sam čula jako ružno izderavanje od strane osoblja....Uglavnom, ni meni nitko nije mogao ići umjesto mene - čekala sam od 8.30 do 12 :shock: Savjetujem ti da dođeš čim ranije (rade od 7.30). Možeš ići i u ponedjeljak, i ja sam došla, mislim dan poslije.
Sretno!