Ne znam da li vec postoje slicne teme, no bas me zanima kako gledate na "natjecateljski duh" koji se ispoljava medju roditeljima i kada se djeca medjusobno usporedjuju. Situacije tipa - necije je dijete moglo nesto napraviti sa 6 mjeseci, vase/tudje ni sa 9... ili obrnuto.
Na temu me potaklo nekoliko komentara mladih mama koje poznajem i koje su upravo ovo navele kao razlog zbog kojeg su neka prijateljstva cak i napukla, jer je odjednom postalo strasno vazno kada je cije dijete napravilo odredjeni napredak sto je bio povod za iscudjavanja tipa "a tvoja beba jos to me moze".
Jos nisam u tim vodama no svakako ocekujem da ce biti slicnih situacija. Nisu mi toliko zanimljiva poimanja starijih o tome kad beba treba poceti sjediti, hodati, drzati zlicu i slicno, ali me zanima kakva su iskustva sa mladim roditeljima nase generacije?

Odgovori s citatom
p.s. ponekad se ipak ne mogu suzdržati ako nikoga ne boli
šalu na stranu, mislim da je uspoređivanja nemoguće izbjeći...ali, radije komentiram sa mm u četiri zida - u stvari me pomalo živciraju osobe koje se hvališu na sav glas ...
, ali zato baka i prabaka sve to nadoknade- svi njihovi poznanici i prijatelji misle da sam rodila genija u najmanju ruku...

, ali sam u životu imala prilike slušati roditelje kako totalno preuveličavaju uspjehe svoje djece ispadajući smiješni.
po pitanju dresiranih majmuna. I ne samo to, ja ću također izmisliti primjere da se ne bi našlo uvrijeđenih (ne)registriranih čitatelja
Majmunče moje malo!