-
mame djece astmom-da li ih redovito cijepite protiv gripe?
Napala me L.pedica da ga cijepim protiv gripe. Bronhitise ima već 3 godine i klimavog je imuniteta, pa mi nikad prije to nije predložila. Sad kad imamo dijagnozu kao "trebao bi."
Kad ju tražim bris i kks, nema šanse, a pobrao je upalu pluća jesenas samo tako.
Tako me nervira to forsiranje, samo zato što je netko prije 2 mjeseca napisao dijagnozu astma, a ima bronhitise od 14-og mjeseca. Ne kužim šta se sad tu promjenilo.
I šta me sad navlači za rukava s tim cjepivom,a kad ja nju navlačim za rukav sa L.problemima, šalje me kući, a onda završi u bolnice zbog komplikacija. Tako se bojim tih reakcija,
L. vuče zelene šmrklje od kad je krenuo u vrtić, tko zna što se može zakomplicirati ako ima neku bakteriju, tko zna kakvi su to kokteli. Užas, bojim se!!! Šta vi mislite žene drage, danas joj moram javiti.
-
Ja M. cijepim sada drugu godinu i mislim da radim pametnu stvar. Kod njega i obićna viroza bez temperature dobro napuni pluća i stvarno nebi htjela vidjeti kak to izgleda kad dobi gripu.
Starijeg sina nisam cijepila jer je inaće zdravo dijete i uz ležanje uglavnom dobro prebolimo boleštine.
-
Ja ne cijepim i ne bih nikad, jer na i onako oslabljen imunitet dodajem još jednu supstancu protiv koje se tijelo moga boriti.
-
Otkazala. I ja mislim da mu sad baš ne treba još nešto protiv čega bi se organizam borio. Ako sam u krivu, neka mi Bog oprosti, ali jako je teško predvidjeti što se može dogoditi. Nadam se da nisam pogriješila.
-
Meni je dr. na Srebrnjaku preporučila cijepljenje pa sam ju i cijepila .
-
I meni je dr. Rihter rekao da bih trebal cijepiti, ali sam ipak odlučila da neću.
Moja mama se cijepila nekoliko godina i uvijek je poslije cijepljena bila bolesna. A ona je odrasla žena...
-
mene isto zanima strucno misljenje oko cijepljenja osoba s astmom, i to ne samo djece.
Naime, imam slucaj u obitelji- starije osobe koja je vukla bronhitise, pa se cijepila, poslije toga se stanje grozno pogorsalo, tako da je mjesec dana nakon cijepljena zavrsila na intenzivnoj s srcanom astmom i vodom u plucima....
Sorry, sto ovo nije vezano za djecu ali vidim vezu cijepljenje- alergije - astma ili alergije - cijepljenje - astma????
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma