Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: noćno buđenje sa 5 mj.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno noćno buđenje sa 5 mj.

Haj!! Moja beba ima 5 mj. i još 7 obroka dn. Po danu jede po malo, oko 100 ml, a po noći ima dva obroka , jedan oko 11-12 i jedan oko 3-4. Ide spavati oko 6-7 navečer. On se sam budi. Bez obzira kada je imao zadnji obrok, budi se oko pola 5-pola6.
    Dok je bio mlađi, spavao je duže. Znao je spavati od 6-7 do 3-4 ujutro koji put. Nedavno smo uveli dohranu, prije 2 tj. sa rižinim pahuljicama, koje pojede malo, pola izgura van.Tako se ja ne mogu naspavati već 5 mj. u komadu. Ne znam da li ga treba odvikavati od noćnih obroka ili nešto drugo, jer to ok. da se on tako budi i ima 7 obroka sa 5 mj.?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja se nisam naspavala već 3,5 godina

Sve je to ok i normalno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mom je 21 mjesec i ne pamtim kad sam u komadu odspavala duze od cetri sata.

Sinoc je zaspao u osam, pa se probudio u devet, pa u deset, pa u dvanaest, pa u pet, pa u sedam. :/

Mislim da nema recepta za spavanje, ja sam se pomirila sa sudbom.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

meni se to cini sasvim normalno. mene bi brinulo da manje jede

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

frogice, buđenja najčešće nemaju veze sa hranom...
    mi smo samo jedan jedini put prespavali noć. a dijete ima više od 4 godine...

zapravo je tvoj dječak jaaaako pristojan: spava prvo 4 sata u komadu, pa jede, pa opet 4 sata...

eh, da mi je to doživjeti...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ok, znači nema panike. Ali ima mama čija djeca spaaju od 9-10 nvečer do bar 6-7 ujutro. E, to bi ja rado doživjela!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj frogica prvotno napisa
    Ok, znači nema panike. Ali ima mama čija djeca spaaju od 9-10 nvečer do bar 6-7 ujutro. E, to bi ja rado doživjela!
    takve djece je vrrrrlooo malo
    dapače, ja ne poznajem niti sam čula za niti jedno

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Hm... je li to još jedna urbana legenda?

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ne bih.
    meni to nije normalno.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Znam i ja takvu djecu ali svi do jednoga su bili na umjetnoj hrani.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

frogice idi malo na dobne skupine 0-1, ima stalno nešta o nespavanju

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj yaya prvotno napisa
    Znam i ja takvu djecu ali svi do jednoga su bili na umjetnoj hrani.
    Moje dijete spava cijelu noć od svoja dva mjeseca. Da, bio je na adaptiranom (yaya, ne kužim, je li to smajlić na mame koje daju adaptirano ili na samo adaptirano?), ali je i prvi mjesec spavao cijelu noć sa samo jednim do dva buđenja, a bio je samo dojen.
    Nisam se javila da vadim mast mamama čija djeca ne prespavaju noć nego da ne ispadne da razbijem iluziju da je cijelonoćno spavanje mit

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

i prvi mjesec spavao cijelu noć sa samo jednim do dva buđenja
    Ovo ne kužim, znam da je 2 buđenja malo za prvi mjesec života, ali to ipaK nije spavanje cijelu noć. Mojoj se kad je imala 2-3 mjeseca zalomilo par puta da odspava cijelu noć, ali se kasnije vratila u normalu na nekoliko (1-3) buđenja noću sve dok ju nisam prestala dojiti sa 15 mjeseci. A po meni su sve solucije normalne dok dijete napreduje i veselo je, a mamice nek se lijepo strpe i uživaju u noćnim buđenjima. Ja sam se sada tako navikla da mi neće biti nikakav šok imati drugo dijete jer se moja curka od 4,5 godine i dalje budi (em joj se piški, em bi vode, em bi da ja dođem u njenu sobu).

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

svatko ima pravo na izbor, ja sam danas vidjela dijete koje je sa svojih 6 mjeseci starosti moralo početi spavati u svojoj sobi po 12 sati(od 8 do 8).
    upitan je način na koji majke do takve discipline dolaze? moja kćer se još budi, a ima 3, 5 godina, te je žedna , pa se popiškila, pa mamice jate jako volim, a u pola šest pita jel moramo još spavat,il se smijemo ustat

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •