Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Sutra idemo po darove

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Sutra idemo po darove

Dakle sutra u podne idemo po darove od Djeda Mraza. Ne znam tko se više veseli, ja ili oni.

Jabolje mi je od svega što se Rahela već tjednima prirema kao će Djedu pjevati Pahuljice padajte. A da znate kako je slatka kad pjeva

Mislim, ja jesam totalno zaljubljena u svoju djecu, ali ovo bi morali vidjeti. Usto, mala ima perfektan sluh (tata muzičar, a mama bivša pjevačica)

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

prosle nedjelje poslije mise Sv.Nikola je dijelio paketice, bila je jos jedna teta koja mu je pomagala, prvo smo od nje dobili paketic a onda joj je K vratio i trazio od Sv.Nikole, koje veselje

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo bili 12.12. i dobili drvenu ljuljačku za vrt, lutku, kekse, štapiće, čololadice.....Lea je zaspala u autu na putu tamo i spavala dobrih pola sata u cijeloj toj buci i gužvi.......

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

i mi smo bili,dobili isto šta i Lea od točkice.
    Noa se bojala djeda mraza ali sve u svemu bilo je lijepo

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobili darove. Rahela nije pjevala jer su se Djed Mraz i njegovi pomoćnici jako žurili. Organizacija podjele

Ali su zato darovi :D

Anja: Steffi i konj, Fifi, Playdoh (kak se to piše?), memori, The dog album i sličice, kupaonska čaša za četkice, slatkiši
    Aleksandar: Dizalica, viljuškar na daljinsko, neki ratnik i nindja kornjača, cd ninđe i Yu-gi-o, the dog album i sličice, kutija s alatom, neki vlakić, slatkiši
    Rahela: Beba koja pije i piša, Kitty, Zvonka koja se objesi na plafon pa leti u krug, svijetleće zvijezdice, ukosnice i gumice za kosu u torbici, slatkiši

Jedva smo to dovukli do auta i utrpali u haubu. Presretni su. Jedino sam sobu čistila skoro sat vremena od kutija, stiropora i najlona. Fakat su te igračke sve zapakirane ko da je riječ o vazi iz Ming dinastije.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

:shock:

Meni je to prepreprepreviše poklona odjednom!

I onda se čudimo kako im sve brzo dosadi i kako već sve imaju.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa naravno da je nešto od toga pospremljeno na ormar, jer se ne mogu sa svim odjednom igrati. Ali mogu reći da sam vrlo rijetko nešto skidala s tog ormara , jer uvijek dođu neki drugi događaji i neki novi pokloni.

Imamo npr. tri željeznice, jednu barbi kuću, nekoliko puzli, nekoliko memorija. To su sve skuplji pokloni i od dragih osoba ili djeda mraza i ne mogu to pokloniti dalje (jer oni jako dobro znaju što imaju).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •