Ja i MM pokusavamo vec neko vrijeme napraviti bebu. U pocetku smo se dogovorili da cemo ovako: kad upali-upali! I tako smo krenuli. U pocetku sve lijepo i opusteno. S veseljem sam sanjarila o plusicu na testu. Nisam tempirala odnose, mjerila bazalnu i sl. Ipak, nakon nekoliko mjeseci bez uspjeha malo sam se zabrinula. :? E, onda sam nestrpljiva ja pocela mjeriti bazalnu i tempirati odnose. Vec treci mjesec nista!Mislim da sam i ja mozda tome kriva jer moram priznati da mi je vodjenje ljubavi u vrijeme ovulacije postalo samo 'napravimo bebu'. Ima li slicnih. Please savjet!

Mislim da sam i ja mozda tome kriva jer moram priznati da mi je vodjenje ljubavi u vrijeme ovulacije postalo samo 'napravimo bebu'. Ima li slicnih. Please savjet!
Odgovori s citatom
). Nemojte se gnjaviti, nađite dobrog ginića koji će vam stvarno pomoći.
, osluskivala svaki trenutak svoje tijelo, kad nesretnica dodje ja padam u depresivna stanja...itd..
, i tako ostati desetak - petnaestak minuta. Mi poslušali makar mi je bilo smiješno, i iz prve uspjeli. Da sam ja dizala noge u zrak još bi sad valjda dubila na glavi. Idi giniću i razgovaraj s njim, možda i ti samo trebaš neku takvu akrobaciju nakon sexa. Sretno!
i potpomognutom oplodnjom (konkretno-inseminacija). Sex je stvarno izgubio svoje pravo značenje i o tome smo nas dvoje puno razgovarali jer je to važna komponenta odnosa. Ali - svi koji ti kažu "opusti se i uživaj..." ko da ne znaju što govore. Jer nema više opuštanja - ako je doc rekao - baš to veče odnos, a tebi se nee da, nema izvlačenja... isto tako, ako treba biti 4 dana apstinencije prije pretrage ili tretmana, a ti bi baš...
, furaj pod hladan tuš... :D